Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Magától át fogja aludni az...

Magától át fogja aludni az éjszakát egyszer vagy nekem kellene valamit tenni?

Figyelt kérdés
13 hós múlt és még mindig felébred éjszaka. Többektől hallom, hogy már alszik a gyerek egész éjszaka. Többnyire cicin alszik vissza, mostanában előfordul, hogy magától is, de ez még ritka. Mondjuk most pont jön is a foga, de 5 hós korától nem aludt végig egyet sem. Szóval nekem kellene valamit tenni vagy majd, magától megérik rá egyszer?
2011. jan. 6. 11:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Az én lányom 15 hónapos volt, mikor először végigaludta az éjaszakát. Amikor megérnek rá, akkor maguktól végigalusszák, nem szükséges erre dresszírozni őket (bár manapság nagyon dívik a "meg kell tanítani egyedül aludni" módszer). Nekem a nagyok már 6-7 hónaposan képesek voltak az egyhuzamban 9-10 órai alvásra, a kicsi nem... Most már elmúlt 2 éves és max. hetente 1x ébred éjjel...
2011. jan. 6. 12:02
 2/8 anonim ***** válasza:
nyugi ameddig jön a foga elég sokat fent lesz.aztán lesz egy időszak mikor aludni fog aztán ha az utolsó fogacskák jönnek megint fent lesz többször. kicsit dudolj neki ringasd el simogasd az lehet hogy megnyugtatja vagy tegyél mellé valami plüss állatot,de lehet hogy az éjjeli lámoa is megoldás lenne.
2011. jan. 6. 12:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg 8hós koráig kelt éjjel 3-4 szer:(

kb.: 3hete alszik éjjel :)

Meg kell rá érniük, van aki hamarabb van aki késöbb.

Szakkönyvek szerint 3-4 éves korukra érnek meg teljesen.

De van aki még akkor sem és van aki hamarabb.

Mennünk kell éjjel ha hívnak, most ez a dolgunk, kitartás! :)

2011. jan. 6. 12:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de a fiam 17 hónapos és még most is éjszakázunk:-( Próbáltam mindent mégis pontban 2-3 kor felkel:-( A dokija azt mondta, hogy egyszer csak aludni fog, ki mikor érik mg rá.
2011. jan. 6. 12:04
 5/8 anonim ***** válasza:
én megpróbáltam leszoktatni, de nem ment... 17 hós és még mindig van hogy felkel, teljesen különböző időpontokban...:(((
2011. jan. 6. 12:08
 6/8 anonim ***** válasza:
igen, majd magától átalussza egyszer. nem kell megtanítani. azért nem alszik jól, mert zavarja valami, a foga. ha kijönnek a fogak, akkor majd átalussza az éjjelt. az enyém 21 hónapos kora óta átalussza. előtte sokszor kelt. volt egy kis átmenet, elkezdett kevesebbet ébredni, majd egyik nap átaludta. én nem, mert rettegtem, miért alszik a gyerek, él még???? visszanézve vicces, de hát nem voltam ehhez hozzászokva. :))) azóta meg átalussza szinte mindig. ha kel ,akkor is csak hajlnalban, iszik egy kis vizet, és visszalaszik. most 2 éves.
2011. jan. 6. 12:52
 7/8 anonim ***** válasza:
22 hónapos a kisfiam. Egyre több éjszakát alszik át. Ha ébred, csak cicin alszik vissza. Nekem is mondták már, hogy le kellene szoktatni, mert már át kellene aludnia. Én erre mindég azt válaszoltam, hogy te átalszol minden éjszakát, mert én nem, pedig már 28 vagyok. Szomjas vagyok, pisilnem kell.Mert ő leszoktatta ennyi és ennyi idős korában, csak egy pár napig sírnak. Persze, mit tanul a gyereke belőle, hiába sírok, anya nem jön. Na nem, sosem hagytam sírni, nem is fogom.
2011. jan. 6. 14:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor várok türelmesen...
2011. jan. 6. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!