Mi az az 5 babaholmi, amit elengedhetetlennek éreztetek az első 6 hónapban, és a legjobb vétel volt?
20
De meddig mellszívóztál?
Mire kellett annyi tej?
( én hagytam beállni.. nem raktam el anyatejet fagyasztóba sem, úgyh csak érdekel)
Bocs az off miatt
Amúgy a 9-es általiak közül csak a kötelező D vitamint, és néha a popsikrémet használtam.
5#
Szerintem a 21-es semmi rosszindulatú dolgot nem kérdezett amúgy...
Nyilván elvan egy kisbaba mindenféle "extra" nélkül, nem kell neki a százezres pihenőszék, ringatós bölcső stb. De sokszor ezek az anyukák dolgát könnyítik meg, akik nem feltétlen arra akarnak csak játszani, hogy valahogy felnőjön az a gyerek.
23
A lelkednek jobb, hogy belémkötsz?
Megkérdeztem, udvariasan, hiszen van, akinek kell, milyen indokok miatt, hiszen nekem nem kellett..
De “örülök”, hogy mindent támadásnak veszel.
Valószínűleg sok atrocitás ért, sajnálom.
Most viszont kérlek olvasd újra a kommentemet, majd nézz magadba..!
21)-nek: én írtam a hordható mellszívót.
6 hónapos korig is bőven hasznos volt azért írtam neki.160ml anyatejet kellett produkálnom 4 óránként a babának (majd később 180ml és 210ml-t 6 hónapos korig),annyit evett.Éjszaka egyáltalán nem is szoptattam (vagy csak ritkán).A nappali szoptatások után összegyűlt/fennmaradt és este pihenés előtt lefejt adag anyatej (2x kelt a baba) bőven elég volt reggelig.Volt egy éjszakám feltöltődni,pihenni,a melleimet is pihentettem reggelig.:D
Miután elkezdte átaludni az éjszakát azért kellett este fejni,hogy ne dagadjanak be a melleim és a tej se nagyon álljon át egy kis adagra.
Ha maradt tej hozzátápláláskor (6hó után!) főzelék,tejbegríz,püré,turmix/smoothie készítéséhez tökéletes volt kicsinek.Pótolta a tehéntejet és a vizet.
Úgyhogy szerintem vannak hasznos felhasználásai.
De nyílván aki tápszerezik vagy fejés helyett csak szoptat mert az a kényelmesebb annak nem lesz hasznos.Ez nagyon anyuka függő. :)
Textilpelus minden mennyiségben. Mindenre is jó. :)
Mellszivo. Bár én nem fejek már de 1-2 mellgyulladast megúsztam
Habtapi.
Legzesfigyelo
Folttiszito spray (nagyon sárga a babakaki)
+1 a szaritogép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!