Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi az az 5 babaholmi, amit...

Mi az az 5 babaholmi, amit elengedhetetlennek éreztetek az első 6 hónapban, és a legjobb vétel volt?

Figyelt kérdés
Bármit írhattok ártól függetlenül, legyen az akár 30 db textilpelenka, vagy Adamo hinta, bármi.
2021. máj. 2. 10:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
43%

20

De meddig mellszívóztál?

Mire kellett annyi tej?

( én hagytam beállni.. nem raktam el anyatejet fagyasztóba sem, úgyh csak érdekel)

Bocs az off miatt

Amúgy a 9-es általiak közül csak a kötelező D vitamint, és néha a popsikrémet használtam.

5#

2021. máj. 3. 18:05
 22/27 anonim ***** válasza:
24%
Nem tudom de nem is érdekel!Az én lányom utálta a hordozokendőt,ez van!Megvettem,aztán fél áron eladtam.Sokra mentem vele.#15 nek igaza van!Egy csomo szarságot megvesznek az emberek,de a felét nem fogja használni.Fiam 22 éves,nem volt etetőszéke,légzésfigyelő,szívhangfigyelő,pihenőszék ,babafészek,és még sororhatnám.Felnőtt,itt van!A kislányom 17 honapos,neki nyilván vettünk ilyesmit,de pl.mi a babafészket sem használtuk,mert azt sem szerette.A pólya eszünkbe nem jutott,azt kaptuk,erre azt szerette a legjobban.Hiába pontoztok le,ezt majd minden anyuka folyamatba fogja látni,hogy az ő babája mit szeret.Ami az egyiknek hasznos és bejon,lehet a másiknak nem.🤷🤦
2021. máj. 5. 07:53
 23/27 anonim ***** válasza:
30%
#21 na ez a baj az emberekkel!Sötétek,buták és rosszindulatuak!Pl.nekem koraszülött volt a lányom,nem hogy mellből nem tudott szopni,de még cumisüvegből sem tudott sokszor enni.Tehát fejni kellett.Jobb a lelkednek ha előítélettel vagy ugye?Egyébként mindenkinek fejni kell. Van olyan hogy a baba nem szívja eléggé,vagy pl.nekem mindkét gyereknél volt tej lázam.Akkor is le kellett fejni.Erről ennyit
2021. máj. 5. 07:57
 24/27 A kérdező kommentje:

Szerintem a 21-es semmi rosszindulatú dolgot nem kérdezett amúgy...

Nyilván elvan egy kisbaba mindenféle "extra" nélkül, nem kell neki a százezres pihenőszék, ringatós bölcső stb. De sokszor ezek az anyukák dolgát könnyítik meg, akik nem feltétlen arra akarnak csak játszani, hogy valahogy felnőjön az a gyerek.

2021. máj. 5. 09:46
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

23

A lelkednek jobb, hogy belémkötsz?

Megkérdeztem, udvariasan, hiszen van, akinek kell, milyen indokok miatt, hiszen nekem nem kellett..

De “örülök”, hogy mindent támadásnak veszel.

Valószínűleg sok atrocitás ért, sajnálom.

Most viszont kérlek olvasd újra a kommentemet, majd nézz magadba..!

2021. máj. 5. 11:51
 26/27 anonim ***** válasza:

21)-nek: én írtam a hordható mellszívót.

6 hónapos korig is bőven hasznos volt azért írtam neki.160ml anyatejet kellett produkálnom 4 óránként a babának (majd később 180ml és 210ml-t 6 hónapos korig),annyit evett.Éjszaka egyáltalán nem is szoptattam (vagy csak ritkán).A nappali szoptatások után összegyűlt/fennmaradt és este pihenés előtt lefejt adag anyatej (2x kelt a baba) bőven elég volt reggelig.Volt egy éjszakám feltöltődni,pihenni,a melleimet is pihentettem reggelig.:D

Miután elkezdte átaludni az éjszakát azért kellett este fejni,hogy ne dagadjanak be a melleim és a tej se nagyon álljon át egy kis adagra.

Ha maradt tej hozzátápláláskor (6hó után!) főzelék,tejbegríz,püré,turmix/smoothie készítéséhez tökéletes volt kicsinek.Pótolta a tehéntejet és a vizet.

Úgyhogy szerintem vannak hasznos felhasználásai.

De nyílván aki tápszerezik vagy fejés helyett csak szoptat mert az a kényelmesebb annak nem lesz hasznos.Ez nagyon anyuka függő. :)

2021. máj. 7. 10:33
 27/27 anonim ***** válasza:

Textilpelus minden mennyiségben. Mindenre is jó. :)

Mellszivo. Bár én nem fejek már de 1-2 mellgyulladast megúsztam

Habtapi.

Legzesfigyelo

Folttiszito spray (nagyon sárga a babakaki)

+1 a szaritogép

2022. febr. 22. 07:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!