Mi az, amit megvettél, és úgy érzed, hogy jól tetted?
Babafészek, és később a fischer price szundi vidra. 😊 Ohh, meg a laposfejűség elleni párna! Meg mikor még nagyon kicsi volt, a kifogókendők nagyon hasznosak voltak! 😊
Amit pedig nagyon megbántam, az a körforgó volt... :/ Nem hogy nem altatta/nyugtatta a picim, hanem éppen hogy élénk lett, és játszani akart vele.. 😅 Kemény egy hétig használtuk
. 😅
- Kiságyforgó, amin van fehér zaj is. Sok plusz alvást köszönhetek neki.
- Hordozókendő. Babakocsit az első 3-4 hónapban képtelenség volt használni, csak úgy tudtam kimozdulni vele, ha magamra kötöttem.
- Pihenőszéket sokat használtuk, nagyon szerette
- Járóka is nagyon jól jött, mert így tudtam nyugodtan wc-re menni, meg kaját előkészíteni neki stb, és nem kellett miatta aggódnom, mit csinál
- Avent bébiétel készítő. Az első hónapokban saját készítésű ételt evett.
- Szoptatós párna
Amit örülök, hogy NEM vettem, és egyáltalán nem hiányzott: babafészek, kádba babatartó, mellszívó, sterilizáló, cumik, cumisüvegek
Ami nem volt, de jó lett volna így utólag: kényelmes szoptatós fotel
A kadba babatartó volt az egyik legjobb vétel. Nővérem is irigyelte, mert ők nem vettek anno, mert anyám közölte: minek?! En meg nem kérdeztem meg anyámat és amúgy is kb 1500 Ft volt 😀
Legzesfigyelo nekunk Snuza piko van. Nagyon jó vétel volt.
Babafészek nekünk annyira bejött, hogy a normált kinőtte 2 hónaposan, úgyhogy meg egy xxl-re is beneveztünk. Szuper, mert bárhova megyünk jól elalszik benne. Ismerős hely neki.
Elektromos mellszívó is nagyon jó volt.
Polya is jól jött mert a dédik nem merték megfogni újszülöttként anélkül. Azzal meg ők is meg tudtak szeretgetni.
Adamo hintában nappal szuper jókat alszik.
1x1-es utazó járóka nagyon jó. Kint a kertben is könnyen felállítjuk és a nyaralóban is jó szolgálatot tesz. Ugyan nekünk itt most a nyaralóban nem abban alszik mert ezt lent állítottuk fel, fent a franciaágyon a babafészekben alszik.
Hauck sunny babakocsit nem bántam meg. Nem olyan menő ránézésre mint egy 3in1 de nekünk sokkal praktikusabb és ehhez is lehet babahordót csatlakoztatni, így nemcsak sportkocsi.
Puzzle habtapi. Nagyon szeretem én is meg a gyerek is és jól bővíthető.
Mam mikros sterilizalo. Tápszeres a fiam uh nagyon jó szolgálatot tesz.
Ikeas gyerek gimnasztika szőnyeg. Vagy mi a neve. Széthajtogathato rózsaszín meg zöld színben van. Ugyanarra jó mint a habtapi. Bárhol ledobom a földre és már játszhat is a baba.
Ami nekünk nem vált be:
Cumisuveg melegítő. Egyszer sem használtuk.
Hordozókendő. Egyszer sem használtuk. Túl bonyolult és a fiam nagyon jól elvan a jatszoszonyegen nem igényli. Nem tömegközlekedünk, uh mindenhova a babakocsit visszük.
Pihenőszék kb 5x használtuk
Kiságyforgót én a nappaliban pont játékra használtam
Az nem altatásra való szerintem sem.
Játszószőnyeg
Bébiőr
Légzésfigyelő
Kiskádhoz állvány
Igazi pelenkakuka.. nemcsak egy kuka.. nagyon megosztó.. de el sem tudom képzelni nélküle..2 gyereket pelenkázok párhuzamosan.
Pihenőszék
Ami hasznos volt:
Hordozó kendő
Szűkítő a kiskádba
Rágcsalánc (rágókát sose rágta ezt viszont rendesen nyúzta)
Aminek nem vettem hasznát:
Ágynemű (Kaptuk. Csak dísznek jó)
Ami jó lett volna:
Babaöböl
- kombi kiságy, ami később átalakítható
A többi, itt felsorolt összes tárgyat feleslegesnek, és túl-lihegettnek tartom egy kisbaba felneveléséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!