Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi az, amit megvettél, és úgy...

Mi az, amit megvettél, és úgy érzed, hogy jól tetted?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, ami plussz dolog, nem általános használati cikk. Pólya, fészek, hinta, hordozó, kádba babatartó, légzésfigyelő ...

2020. jún. 17. 20:38
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
91%
Adamo hinta
2020. jún. 18. 08:18
 22/33 anonim ***** válasza:
92%
Akinek valami nem volt hasznos, az lepontozza azokat, akiknek az adott dolog mégis az volt? És ti tényleg gyereket szültetek? Szomorú
2020. jún. 18. 08:51
 23/33 anonim ***** válasza:
80%
Svéd itatópohár, hordozókendő
2020. jún. 18. 09:23
 24/33 anonim ***** válasza:
87%

Ki az a szegény lelki beteg aki lepontozza a tökjó válaszokat?

Én még nem tudok hozzá szólni a témához, ugyanis még pocakban a baba, de jó volt elolvasni a válaszokat :)

2020. jún. 18. 12:16
 25/33 anonim ***** válasza:
88%

Én még anno kiírtam ide, hogy mik vannak a listámon, hiányzik-e valami stb. Szép terjedelmes lista volt, az tény. :D De amit kaptam itt érte... A végén már olyan üzenetek jöttek, hogy remélik meghal a gyerekem, meg azért veszem a sok kütyüt, hogy sosem legyen kézbe és azok neveljék fel helyettem. Pedig semmi extrára ne gondoljatok, ilyenek voltak, hogy Adamo hinta, pihenőszék, stb. Jelentem, hogy a sok birkának nem lett igaza, és kb mindent jól kihasználtunk, amiket vettem. :)

Aminek talán a legjobban örülünk, hogy van/volt:

-Adamo hinta: rengeteget aludt benne, akár a teraszon is, sokkal jobban, mint a babakocsiban

-0 hónaptól használható etetőszék (teljesen dönthető, kagylóülés szerű): jó volt nagyon, hogy amikor ébren volt, úgy lehetett ott velünk az asztalnál, vagy a konyhában, hogy közben nyugodtan tudtuk csinálni a dolgunkat, ehettünk és nem volt foglalt az egyik kezünk. Így már pici kora óta szerves része az étkezéseinknek ő is.

-pihenőszék: 4moms-ot vettünk, ami szerintem a legjobb a piacon. Imádjuk most a másodikkal is. :)

-újszülött tartó a kiskádhoz

-Nosiboo orrszívó

-babafészek

2020. jún. 18. 12:31
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Hordozó kendő tényleg jó lett volna. De ikreim születtek, így nem próbáltam
2020. jún. 18. 12:38
 27/33 anonim ***** válasza:
72%

Hordozókendő - terhesen ezzel kötöttem fel a hasam és nem fájt a hátam. Aztán a babám hasfájására is nagyon jó megoldásnak bizonyult. És Persze hordozáshoz :)

Csatos hordozó a kistesónál már esélytelen volt a kendővel bajlódni, gyorsabb és egyszerűbb volt mint a babakocsi.

Légzésfigyelő bár csak pár hónapig használtuk, azt is lehet látni rajta, ha éberebb a baba alvás közben. Ilyenkor még könnyebb visszaaltatni kétvetetés között, mintha már sírt volna.

Puzzle habtapi - még három évesen is játszhatnak vele.

Utazó ágy nyitható oldalú. Igazi sláger lett, miután elmúltak 2 évesek. Ebből lett bunker, labdamedence, játszósátor.

2020. jún. 18. 13:14
 28/33 anonim ***** válasza:
75%

Ami nagyon hasznos volt:

-Babafészek

-Rugalmas hordozó kendő

-Pelenka kuka

-Kádszűkítő szivacs

Aminek nem vettem hasznát:

-Mikrohullámú gőzsterilizáló

-Csatos hordozó (mikor elég nagy lett hozzá már nem maradt meg benne)

-Túl sok textil pelenka

Ami nem volt, de szerintem jó lett volna:

-Adamo hinta (álvánnyal)

-Pólya

2020. jún. 18. 13:23
 29/33 anonim ***** válasza:
67%
16 mi az a tapszerkészítő?
2020. jún. 18. 14:33
 30/33 anonim ***** válasza:
86%

16-os vagyok

A tápszerkészítő egy olyan gép, amibe csak bele kell önteni valamennyi, vizet és valamennyi tápszer port. A gépen van érintőképernyő, oda be kell írni, hogy mennyi tápszert szeretnél, utana a gép összekeveri és kész a tápszer. Főleg éjszaka volt nagyon hasznos, hogy nem kellett méregetni a tápszert. És nem mellesleg hűteni sem kellett, mivel az ideális hőmérsékleten készíti el(nyilván forralt vizet öntök a gépbe).

2020. jún. 18. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!