Mi az, amit megvettél, és úgy érzed, hogy jól tetted?
Ki az a szegény lelki beteg aki lepontozza a tökjó válaszokat?
Én még nem tudok hozzá szólni a témához, ugyanis még pocakban a baba, de jó volt elolvasni a válaszokat :)
Én még anno kiírtam ide, hogy mik vannak a listámon, hiányzik-e valami stb. Szép terjedelmes lista volt, az tény. :D De amit kaptam itt érte... A végén már olyan üzenetek jöttek, hogy remélik meghal a gyerekem, meg azért veszem a sok kütyüt, hogy sosem legyen kézbe és azok neveljék fel helyettem. Pedig semmi extrára ne gondoljatok, ilyenek voltak, hogy Adamo hinta, pihenőszék, stb. Jelentem, hogy a sok birkának nem lett igaza, és kb mindent jól kihasználtunk, amiket vettem. :)
Aminek talán a legjobban örülünk, hogy van/volt:
-Adamo hinta: rengeteget aludt benne, akár a teraszon is, sokkal jobban, mint a babakocsiban
-0 hónaptól használható etetőszék (teljesen dönthető, kagylóülés szerű): jó volt nagyon, hogy amikor ébren volt, úgy lehetett ott velünk az asztalnál, vagy a konyhában, hogy közben nyugodtan tudtuk csinálni a dolgunkat, ehettünk és nem volt foglalt az egyik kezünk. Így már pici kora óta szerves része az étkezéseinknek ő is.
-pihenőszék: 4moms-ot vettünk, ami szerintem a legjobb a piacon. Imádjuk most a másodikkal is. :)
-újszülött tartó a kiskádhoz
-Nosiboo orrszívó
-babafészek
Hordozókendő - terhesen ezzel kötöttem fel a hasam és nem fájt a hátam. Aztán a babám hasfájására is nagyon jó megoldásnak bizonyult. És Persze hordozáshoz :)
Csatos hordozó a kistesónál már esélytelen volt a kendővel bajlódni, gyorsabb és egyszerűbb volt mint a babakocsi.
Légzésfigyelő bár csak pár hónapig használtuk, azt is lehet látni rajta, ha éberebb a baba alvás közben. Ilyenkor még könnyebb visszaaltatni kétvetetés között, mintha már sírt volna.
Puzzle habtapi - még három évesen is játszhatnak vele.
Utazó ágy nyitható oldalú. Igazi sláger lett, miután elmúltak 2 évesek. Ebből lett bunker, labdamedence, játszósátor.
Ami nagyon hasznos volt:
-Babafészek
-Rugalmas hordozó kendő
-Pelenka kuka
-Kádszűkítő szivacs
Aminek nem vettem hasznát:
-Mikrohullámú gőzsterilizáló
-Csatos hordozó (mikor elég nagy lett hozzá már nem maradt meg benne)
-Túl sok textil pelenka
Ami nem volt, de szerintem jó lett volna:
-Adamo hinta (álvánnyal)
-Pólya
16-os vagyok
A tápszerkészítő egy olyan gép, amibe csak bele kell önteni valamennyi, vizet és valamennyi tápszer port. A gépen van érintőképernyő, oda be kell írni, hogy mennyi tápszert szeretnél, utana a gép összekeveri és kész a tápszer. Főleg éjszaka volt nagyon hasznos, hogy nem kellett méregetni a tápszert. És nem mellesleg hűteni sem kellett, mivel az ideális hőmérsékleten készíti el(nyilván forralt vizet öntök a gépbe).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!