Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi az az 5 babaholmi, amit...

Mi az az 5 babaholmi, amit elengedhetetlennek éreztetek az első 6 hónapban, és a legjobb vétel volt?

Figyelt kérdés
Bármit írhattok ártól függetlenül, legyen az akár 30 db textilpelenka, vagy Adamo hinta, bármi.
2021. máj. 2. 10:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
56%

Textilpelenka

Szoptatós párna

Babafészek

Pihenőszék

Játszőszőnyeg tele csörgőkkel

2021. máj. 2. 12:22
 12/27 anonim ***** válasza:
76%

Legzesfigyelo

Pihenő szék

Mellszivo

Hordozó kendő

És +1 ami saját részre de életét ment: hasleszorito.

2021. máj. 2. 13:47
 13/27 anonim ***** válasza:
72%
Nem tudom 9-est miért pontoztatok le. Hiába atomdivat most az en fiam is utalta a hordozó kendőt. Nem létezik univerzális csodaszer.
2021. máj. 2. 14:18
 14/27 anonim ***** válasza:
76%

Hordozókendő, aztán csatos hordozó.

Symbyo többmeretes gatya.

Kis ikeás törölközők, úgy árulják, hogy arctörlő kendő.

Stokke összecsukható kiskád.

Hello Baby szoptatós pólók és Lidl-ös szoptatós melltartók.

2021. máj. 2. 16:46
 15/27 anonim ***** válasza:
31%
Az egészségeseknek pelus, popsitörlő és babakocsi. Minden más nélkül tudtunk volna élni. A szívbetegnek pulzoximéter és a gyógyszerei.
2021. máj. 2. 17:34
 16/27 anonim ***** válasza:
83%

Légzésfigyelő

Pihenőszék

Textilpelus

Adamo hinta (nekünk nem eredeti, csak varratott volt)

Hordozókendő

2021. máj. 2. 17:36
 17/27 anonim ***** válasza:
18%

Kókusz pólya (az első hónapban sokkal könnyebb volt szoptatás után arra tenni és bepólyálni és azzal tenni be a kiságyba)

Kontraszt könyv (hason fekvésnél erre figyelt egyedül)

Rugalmas kendő (férjem is simán magára kötötte benne, elaludt rajta is és elvitte sétálni; a legdurvább sírásnál csak ebben nyugodott meg, bármikor jolly joker volt)

Adamo hinta (nappali altatások - ha nem kint voltunk - csak ebben működött)

Parklon játszószőnyeg (nagyon bukós volt, erről viszont egy mozdulattal fel lehetett törölni)

2021. máj. 2. 23:02
 18/27 anonim ***** válasza:
54%

Légzésfigyelő

Hordozókendő

Szoptatós párna

Hálózsák

Babageometria-könyv (kontrasztkönyv)

2021. máj. 3. 00:35
 19/27 anonim ***** válasza:
11%
Nagyon le kell pontozni, amiért a beteg kisbabámnak figyelni kellett a pulzusára és gyógyszerezni kellett... 🤦🏼‍♀️
2021. máj. 3. 02:05
 20/27 anonim ***** válasza:
38%

Hordható mellszívó.Eleinte próbálkoztam kézivel,majd a népszerű asztali elektromossal,végül egy külföldi videós anyukán láttam meg a hordhatót majd itt olvastam egy másik anyukánál a tapasztalatot róla. :D

Drága,kifejezetten.Egy darab volt az olcsóbb kategóriák közül 25.000.

Én egy 40,000 forintosat vettem mindkét mellemre,és ameddig aludt a baba minden mást tudtam csinálni miközben hordtam ezt a cuccot.Amire kellett tökéletes volt.Leszívta az anyatejet,én pedig mosogattam,ételt előkészítettem,ettem,mindenfélét csináltam a megszokott módon.

Rengeteg textil pelenka,mert nekem nagyon bukós volt a baba.Miután már nem kellett jók voltak az elhasznált vagy gyengébb anyagú darabok takarításra,kéztörlőnek egy rövid időre. :D

Szülői ágy mellé tehető ágy.nekem ilyen 2in1-es mert levehető az oldala nem pedig kifejezetten egy külön ilyen szülői ágy.Nem akartam kettőt is venni,mert sejtettem hogy amint elkezd mozogni,forogni az első hónapokban már haszontalan is lesz.Így is volt 3-4 hónapos korában már vissza kellett szerelni az oldalát,mert éjjelente elkezdett felfelé kúszni alvás közben,átfordult az oldalára.Babafészek megoldotta volna,de felsírt ha nem tudott elmozdulni.

Ültető szék,baba hinta,újszülött kortól használható etető szék.Nekem nagyon hasznos volt,mert amikor a konyhában tevékenykedtem bármibe bele lehetett rakni és elvolt kint kb egy órát velem.Ha zenél,ringatható/ringatózik,masszíroz/rezeg egy jó bónusz az én babámat elfoglalta.

Baba henger,ezt nagyon szerette már pici korától kezdve.A nyakát nagyon megerősítette ahogy fel-fel mászott rá és felkönyökölt hozzá,5 hónapos kora vége felé ült fel először.Utána jó volt még majdnem egy éves koráig,segített mászásban is sokat.tolta és gurította maga előtt..:D

2021. máj. 3. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!