Mi az az 5 babaholmi, amit elengedhetetlennek éreztetek az első 6 hónapban, és a legjobb vétel volt?
Textilpelus: Sok. Nagyon bukós volt a fiam, de rengeteg más dologra is jó.
Szivacs a kiskádba
Nagy játszószőnyeg: Már kicsinek sokat hasaltattam rajta a földön a fiam és később játszani, strandra is jó.
Mellszívó: Mikor belövelt a mellem nagyon fáj, feszült és ez segített.
Hordozókendő!!!: ez volt a legjobb vétel mind közül. Hasfájós babával egy áldás volt
Avent elektromos mellszivo- lefejve kapta az anyatejet a gyerekem.
Babafészek- eleinte csak abban aludt jól
Mam cumisuvegek- a szetszerelheto
Snuza pico pelenkara csiptetheto legzesfigyelo, ami hőmérsékletet is mer
Textil pelus, mert az mindenre is jó.
Hordozókendő - nélküle nem éltem volna túl... Nappal nem aludt lerakva, csak kendőben
Szoptatós párna - csak ülve és ezzel tudtam szoptatni, így volt a legkényelmesebb mindkettőnknek
Pihenőszék - amíg ettem, zuhanyoztam, főztem, csak ebben volt el, vittem magammal a konyhába, fürdőszobába és abból nézett
Fisher Price kiságyforgó, amin volt fehér zaj - Naaaagyon sok plusz alváshoz jutottam általa, mikor ébredezett hajnalban, benyomtam és visszaaludt. Távirányítóval is bekapcsolható, így felkelnem se kellett hozzá :D
Hálózsák - Az első naptól fogva vándorolt álmában, takaró szóba se jöhetett
A szokásos dolgokon kívül
Meggymagpárna
Eleinte nekem a szoptatáshoz
Majd hasfájáshoz használtuk.
Pihenőszék
Amíg kicsi volt, addig szuper alternatíva volt a babakocsi helyett az udvarban, a mózesben nagyon meleg volt,
Hordozókendő:
Életmentő
Jàróka, ami emelhető
Napközben a föld helyett abban volt, amíg nem forgott, kúszott
( nagy a ház, kiságy messze volt)
Vettem előre hasfájóscseppet
Nem kellett rohanni akkor
Egyik óráról a másikra kezdtt fájni neki
+1
A bébiőr és légzésfigyelő ( utóbbi megmentette az első babánk életét)
Babafészek
Légzésfigyelő
Mellszívó
Kismamapárna
Matracvédő
Legzesfigyelo
Polya
Nagy jatszoszonyeg
Kis jatszoszonyeg (felul logos jatekokkal)
Espumisan csepp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!