Egy 1 eves gyermekre milyen hatassal lenne, ha az edesanyjanak 1 honapra el kene mennie?
Korhazi kezelesrol van szo mondjuk, vagy akar buntetes letolteserol.
A kerdesem lenyege a gyermek mentalis allapotanak alakukasa. Vagyis mit valthatna ki egy ekkora gyermekbol az anya hirtelen "eltunese"?
Pontosan a kérdésre nem tudok válaszolni. Én 3 napra tűntem el hirtelen, amikor az első gyerekem 1 éves volt, fenyegető koraszülés miatt fektettek be kórházba.
Szerintem attól is függ, mennyire van egy másik stabil személy a gyerek életében, akivel már eddig is napi kapcsolatban volt, így nem csak át tudja venni az anya feladatait, de már van egy kialakult bizalmi kapcsolata a gyerekkel.
Az is számít, hogy épp 1 éves, vagy majdnem 2 - utóbbinak már valami korlátozott felfogása lehet arról, hogy anya hol van, és vissza fog jönni, míg egy 12 hósnak ezt még lehetetlen elmagyarázni.
Én soha nem tudtam elmenni egy órára sem mert az én egy évesem ha nem látott már üvöltött.
De ez az én gyerekem volt.
Lehet más gyerek ilyen idős korában fel sem veszi.
Semmi baja nem lenne.
Nyilván szrul esne neki meg sírna, de kiheverné idővel. Ha muszáj anyának elmennie, akkor nem a gyerek "jóléte" lesz az első, hanem, hogy pl egészségesen visszatérjen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!