Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Újszülöttnek melyik popsitörlő...

Újszülöttnek melyik popsitörlőt ajánlanátok,nektek melyik vált be?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 22. 18:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Köszi akkor kokiben megnezem, az közel van
2021. ápr. 25. 08:17
 22/25 anonim ***** válasza:
56%

Az első 3-tól és a dm-től pöttyösek lettek mind2-en

Tesco

Rossmann bevált

Amúgy a Mülleres is

Neogranormontól nekem megy szét a kezem.. csalánkiütés.

Sudocreamből tuti régi csomagokat kaptam ajándékba, de nem teszteltem saját vásárlást, de nem volt elég nedves.

Lupilu is jó, de Lidl nagyon kiesik nekünk.

Water wips meg nem az én pénztàrcám...

2021. ápr. 27. 11:38
 23/25 anonim ***** válasza:
Mi a Huggies-t használjuk. Erős, mégis puha és pont elég nedves hogy mindent jól le töröljön. Én a zöldet szoktam venni, de a többi is nagyon jó.
2021. ápr. 27. 21:58
 24/25 anonim ***** válasza:
1. vagyok, én írtam a Lupilut. Visszaszívom a válaszomat, épp a napokban voltunk feltölteni az itthoni készletet, és azzal szembesültem, hogy nincs már, ami eddig volt, megváltozott a csomagolás. Vettünk az újból, de valami borzalom az illata és a minősége is :( Most én se tudom még, mit fogok venni helyette, de az tuti, hogy ilyet nem... Évekig jó volt, most elrontották
2021. ápr. 28. 08:09
 25/25 anonim ***** válasza:
Utolsó: a DM-es szerintem ár/érték arányban ugyanolyan jó mint a Lidlös
2021. ápr. 28. 12:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!