Szeret minket a babánk?
Férjem tegnap este kifejtette az aggodalmát, hogy a 13 hónapos lányunk úgy érzi sokszor hogy jobban szereti az apját és bátyját (papát és nagybácsit) mint őt (saját apukáját).
Sokszor nekem is az a félelmem hogy nem is szeret,mert ha nagyszülőknél vagyunk ránk sem néz. A baba természete is olyan hogy senkihez sem kötődik nagyon, egész nap csak jön-megy, lekötni nagyon nehéz. Hiába a sok kocka játék, fejlesztő játék ő távirányítóval mászkál a lakásban. Ha az ölébe teszi az ember 1-2 másodperc erejéig van ott és már megy tovább. Néha megszeretgetném,megsimiznám kicsit de lehetetlen küldetés.
Van itt valaki akinek a babája hasonló típus volt? Meg fog ez változni ? Előre köszönöm a kedves válaszoloknak!!! 😊
Tényleg vissza foghattad volna magad.Meg a hülyeségeidet is.
Minden szülőben felmerül a kérdés,hogy vajon szeret-e a gyerekem (jó,nyugodtan tegye fel az a faxa különc anyuka a kezét akinek ez sem jutott eszébe,mert ilyen csak a "kezdő anyuka" feltételez..).Legalább egyszer.Nem írunk ki kérdést róla,de ez teljesen természetes.
És az is,hogy örülünk neki,ha megölel a gyerekünk és/vagy ki is mondja,hogy szeret,vagy várjuk hogy ez a korszak is eljöjjön.Jó érzés,ha viszont szeretnek,nem? Ez főleg a saját gyermekünkre igaz.
Ez nem szeretet hiányból fakad pusztán néha tényleg van,hogy egy babánál viszonzatlan szeretetnek látszik minden,hiszen vannak olyan korszakok mikor szinte csak ételt és altatást vár tőlünk aztán ránk sem néz mert megy játszani tovább valamivel :D
Csak kíváncsiak mi pedig uncsik vagyunk egy távirányítóhoz vagy egy kulcs csomóhoz képest,de ez sem tart örökké.:)
Sztem 12nek igaza van.
Pont nem régiben olvastam egy könyvet ilyenröl.
Persze attól még rossz érzés, én megértem.
De szerintem a késöbbiekben jobb lesz így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!