Isten szeret minket?
Mi útálatban,haragban és gyűlöletben élünk a családommal.
Emiatt soha nincs nőm,emberi kapcsolataim és állásom sem.Pénzünk sincs soha.Le is néznek minket.
Miért mondják,hogy Isten szeret minket?
Ha Jézusnak ezt a tanácsát megfogadod, megtapasztalhatod, hogy szeret téged is:
"Én pedig azt mondom néktek: Szeressétek ellenségeiteket, áldjátok azokat, akik titeket átkoznak, jót tegyetek azokkal, akik titeket gyűlölnek, és imádkozzatok azokért, akik háborgatnak és kergetnek titeket."
Ha pedig gyűlölködtök, hogy várjátok hogy megáldjon titeket??
Köszönöm a válaszokat.
Én szeretem a családomat és békét akarok.
És igen.Én is ezt mondom.
Hogy áldjon meg minket,ha veszekedés van?
Szia
Úgy tűnik egyedül te vagy az értékes gyöngyszem a családodban. Minél hamarabb szakadj ki ebből a közegből, és kívülről próbálj meg nekik segíteni, amennyire lehetséges. A napokban olvastam ezt, a te esetedre is igaz:"Tartsd távol magad a negatív emberektől. Nekik minden megoldásra van egy problémájuk"
Isten szeret minket, és ezt már akkor bizonyította, amikor még nem is éltünk. Ellát a Bibliában minden tanáccsal, hogy boldog, békés. elégedett életet élhessünk még egy ilyen istentelen világban is. Olvasd a Bibliát, ő majd megtanít, hiszen jobban ismer tégedet, mint te saját magadat.
Ézsaiás 48:17, 18
"Ezt mondja Jehova, a te megváltód, Izrael szentje: „Én, Jehova, vagyok a te Istened, aki arra tanítalak, ami javadra válik, aki azon az úton vezetlek, amelyen járnod kell. Bárcsak odafigyelnél a parancsaimra! Akkor olyan lenne békéd, mint egy folyó, és igazságosságod, mint a tenger habjai." - elhiszed ezt Neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!