Vennél fekete babakocsit?
nem vennék, szintén a nap miatt.
14:34 ilyenkor, nyáron hogy óvod a naptól, amikor 30 fok van még 5 óra után is? max., ha nem viszed ki, de akkor meg minek?
Szia!
Fekete babakocsim van, fehér virágmintával, de a fekete dominál.Augusztusi a babám, igaz már 1éves.Nem bántam meg a színt, ha sétálunk és meleg van (bár tűző napon semmilyen kocsiban nem sétáltatod a kicsid) textilpelust terítek a tetejére és van fehér színű napernyőnk.Belül bármilyen csüngő dolgokkal fel lehet dobni, hogy ne a fekete szövetet bámulja a baba.És ne feled januári napsütésben szívja a fekete a napot.Akkor még jó is a sötét szín.
naná!!!
a miénk ABC Design 3Tec, tök fekete a váz és a mózes+ sportülés is. Szerintem nagyon vagány! :))
Január 24.-én szültem én is, áprilisban már nem használtuk a mózest, mert annyira érdekelte a világ, abból meg nem látott ki és nem maradt el fekve. Ekkor csak hordozóval használtuk, aztán mióta jó a sportülés, már azt használjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!