Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik az ami legjobban...

Melyik az ami legjobban tetszik és melyik ami egyáltalán nem?Jó sok,viszont ezek a páromnak és nekem is egyaránt tetszenek,sajnos nem tudjuk eldönteni,ezért kérném a segítségetetet?

Figyelt kérdés
Anna,Luca,Dária,Boróka,Olívia,Kamilla,Izabella,Flóra,Lia,Glória,Hanga,Eleona,Polett,Lilien,Málna,Zelma,Zoé

2021. ápr. 6. 14:24
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
58%

A vezetéknévtől is függ, olyat adjatok, ami jól cseng vele, nem üti egymást, pl túl sok cs, sz... stb.

Az alliteráló megoldás szerintem nagyon szép, és próbáljatok nem "átírt" nevet adni (pl Polett)

2021. ápr. 10. 09:44
 32/37 anonim ***** válasza:
38%

Jaj,csak Zoét ne,könyörgöm.Hát minden lánybaba szinte kivétel nélkül Zoé az elmúlt 2-3 évben..

Szép név,de ne már hogy mindenki csak Zoénak cuki,amikor millió egy tök jó név van. :D

Évek múlva a fiam ha sorra mutatja be a barátnőit szinte mind Zoé lesz.🤣

2021. ápr. 12. 01:22
 33/37 anonim ***** válasza:
60%

Anna - Túl egyszerű, túl snassz. Ez az egyik legesleggyakoribb női név. Attól függ ez mennyire számít nektek. Nem tetszik.

Luca - Túl becenévszerű. Olyan tipikus manapság divatban lévő cukiskodós kategória. Ráadásul külföldön fiúnév. Nem tetszik.

Dária - Elég furcsa így elsőre. Én Déliát ismertem, az szerintem szebb. Ez így kicsit fiús. Nem tetszik annyira.

Boróka - Jujj ez elég borzadály már elnézést! Olyan mintha áfonyácskának vagy fűszálacskának hívnád a gyereket.

Olívia - Se nem túl gyakori, se nem túl furcsa. Pozitívuma, hogy, nemzetközileg is ismert. Szimplán nem tetszik a hangzása.

Kamilla - Szép a hangzása, de a becézései nem tetszenek. Elég népszerű kezd lenni mostanság. Én többet is ismerek.

Izabella - A debella szó jut róla eszembe. Elég habos-babos név.

Nem tetszik.

Flóra - Semleges. Szerintem nem rossz.

Lia - Ez egy becenév. Egy csomó névnek lehet a becézése. Állandóan kérdezgetnék az embert, hogy ő most akkor melyik. Így önmagában kicsit semmitmondó.

Glória - Semleges ez is. Ez sem rossz.

Hanga - Ez nagyon nem tetszik. Olyan mint a Hanna. Hanna, Hanga, Panna... olyan mintha mindegyik ugyanaz a név lenne. Meg kicsit idétlen is szerintem.

Eleona - Én csak az Eleonóráról hallottam erről még nem. De nem tetszik egyik sem. Lehet, hogy sokszor javítgatni is kéne, hogy most akkor Eleonóra vagy Eleona.

Polett - Túl franciás, túl cicababás nekem. Nem tetszik.

Lilien - Túl nyálas stílusú számomra. Ovis kislányt tudok csak elképzelni ezzel a névvel. Valószínűleg úgyis mindenki Lilinek hívná. Túl sok a hasonló név. Lili, Liliána, Lilianna, Lilla.

Málna - Jaj ne! Ez kb olyan mint a Boróka.

Zelma - Kicsit vicces a hangzása. Hasonlít a Vilmára. Nem tetszik.

Zoé - Nagyon nem tetszik. Se leírva se kimondva. Egy afrikai nő ugrik be róla.

Összességében nekem a Kamilla, a Flóra és a Glória tetszett csak.

2021. ápr. 12. 13:01
 34/37 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem az összes választott név elég gázos.

Főleg, ha a vezetéknév snassz.

2021. ápr. 12. 20:21
 35/37 A kérdező kommentje:
Utolsó,Hát pedig ebben mindenféle név van...Na és melyik az a "csodálatos" név amit te adtál/adnál?
2021. ápr. 12. 20:47
 36/37 anonim ***** válasza:
26%
Kérdező, maradjunk annyiban, nem egyezik az ízlésünk! ;-)
2021. ápr. 12. 21:05
 37/37 anonim ***** válasza:

Most kutyát akartok venni vagy tényleg a gyerek néven gondolkodtok?

Nem akarlak meg sérteni de a kutyusomat málnának hívják 🙂

2021. jún. 28. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!