Melyik az ami legjobban tetszik és melyik ami egyáltalán nem?Jó sok,viszont ezek a páromnak és nekem is egyaránt tetszenek,sajnos nem tudjuk eldönteni,ezért kérném a segítségetetet?
Nagyon tetszik: Izabella, Olívia, Kamilla, Flóra
Nagyon nem: Hanga, Polett, Zelma, Eleona, Málna
A többi sem tetszik, de az Anna meg a sem rossz, inkább semleges
Könnyebb lenne, ha irnád a vezetéknevet is.
Az én lányom Zoé és a hosszú vezetéknevéhez jól cseng. Tudom hogy rengetegen választják manapság ezt a nevet, de nem bánom hogy végül ez maradt meg a listákon. 🙂 Ha belegondolok nekem 4 Erika osztálytársam volt és mégsem volt nekik ez kellemetlen 😄 na de nem kalandozok el mégjobban.
Ami még nekem tetszik ezek közül: Anna, Luca, Olíva, Izabella
Csak azt tudnám megérteni, hogy miért kell lepontozni, ha azt írja valaki, hogy ehhez a vezetéknevet kellene ismerni.
Ismeretes, hogy hosszú, dallamos vezetéknévhez rövid utónév illik, és fordítva.
Tehát: mi hiába adunk tanácsot hogy nekünk a Zoé, az Anna, és a Liliána tetszik, ha a vezetéknév mondjuk Kis. A Kovács Glória is hülyén hangzik.
Szerintem a Rózsaszín Málna lenne a legértelmesebb. :-D
Üdv:21#-es voltam.
Szerintem ezek közül a legszebbek: Flóra, Anna, Kamilla
Ami nem tetszik: Zelma, Boróka, Glória
Nagyon tetszik: Boróka, Kamilla, Izabella
Egyáltalán nem: Glória, Polett, Zelma
Ami leginkább tetszik: Polett, Anna, Kamilla, Zelma
Ami nem igazán:
Eleona:soha nem hallottam én biztos mindig visszakérdeznék, hogy tessék még egyszer hogy hívják?
Málna: kicsiként még aranyos, de ha nagymama lesz elég fura lesz menni Málna nagyihoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!