Nem bírom magamban tartani, nektek se tetszik?
Egyetlen cumi sem tetszik, mindegyik nagyon gáz, főleg ha
újszülött szájában látom.
A bibs sima cseresznye cumit gyárt csak tömítve van ott ahol az egyszerű pl hopp cumi a befolyik a víz. A fiam nagy cumis és nem fogad el mást csak a latexet és csak a cseresznye formát.
A másik típus -az egybe szilikon - pedig pont azért jó mert nagyon könnyű tisztán tartani és fertőtleníteni. Nincsenek pici rések ahol a nyál, szösz, kosz, kajadarab berakodhat.
Láttam én már hónapok óta használt, néha egy kis csap alatt ellögybölt nagyon dizájnos cumit, na az mindennél undorítóbb volt.
2# ítélkezünk, ítélkezünk?
Mégis hogyan elégítenéd ki a komfortból szopizási vágyát egy babának, aki tápszeres?
Vagy csak a szoptatott babáknak jár a nyugtató csecs?
Jajj Utolsó, hát nem tudod, hogy egy anyának akkor is 0-24 magán kéne tartani a gyereket, ha nincs teje?:D
Erre a van a (nem röhögni!) "szoptanító" is, hogy úgy imitálhasd a szoptatást, mintha lenne tejed.
Mikor nekem mesélte egy szopifanatikus anyuka, majdnem dobtam egy hátast.
Szerintem meg ez az ultra gáz cumi
A Bibs meg legalább klasszikus és tök jó színekben van.
Őszintén szólva engem pont nem érdekelt volna melyiket, csak fogadja el a lányom, ennek ellenére "természetesen" az ujját szopja 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
"Erre a van a (nem röhögni!) "szoptanító" is, hogy úgy imitálhasd a szoptatást, mintha lenne tejed"
Amikor a tudatlanság a bunkósággal párosul, ugye? :)
A Szoptanítnak nem az a célja és a szerepe. Hanem a pótlás adásának egy olyan módja ami hozzájárul a tej szaporításához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!