Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem bírom magamban tartani,...

Nem bírom magamban tartani, nektek se tetszik?

Figyelt kérdés
Semmi extra, nem a világ legnagyobb problémája, de értem én hogy natúrkaucsuk meg minden f*szom, de őszintén ezektől a BIBS cumiktól ráz a hideg, hogy hogyan néznek ki, már az alakja is elég fura de hogy a mini kis újszülött szájába berakják azt csóró gyerek nem is látszik ki:D
2021. febr. 5. 22:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Ennél nagyobb problémád az életben ne legyen 🤦🏻‍♀️ De most őszintén. Neked nem teljesen mindegy, hogy más anyuka milyen cumit ad a gyerekének? Neked ettől valami hátrányod lesz? Nyílván nem. Szerintem engedd el és ne foglalkozz vele...
2021. febr. 6. 12:07
 12/14 anonim ***** válasza:
34%
Igen, nagyon csúnya. Én max a szép kis Mam cumikat adtam neki, de pl utcára azt se engedem neki. Ez a BIBS ez hidegrázós xD
2021. febr. 6. 20:56
 13/14 anonim ***** válasza:
20%
Gratula a lepontozasert. Neked lehet velemenyed arrol h szar a cumi de nekem nem lehet velemenyem? 🤣 Nevetseges...
2021. febr. 7. 09:57
 14/14 anonim ***** válasza:
48%
Most kövezzetek meg, de nekem bejön..mondjuk a gyereknek nem, de az más tészta 😂 nagyon jó színekben van, sima cseresznye cumi, nincs benne semmi különös, van ennél sokkal gázabb is. Amúgy meg ha a baba szereti, akkor nem tök mindegy? Nálunk semmilyen cumit nem fogad el a kicsi, már örülnék egy "gáznak" is, csak ne köpné ki 2 másodpercen belül..
2021. febr. 8. 03:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!