Melyik párosítás tetszik?
Figyelt kérdés
Barta Laura
Barta Lia (ide lesz második név)
Barta Lotti
Barta Naira(ezt itt olvastam gyk-n nagyon megtetszett)
2021. ápr. 2. 13:21
2/31 anonim válasza:
Laura
És 2.nevet semmilyenhez nem adnék.
Teljesen felesleges.
3/31 A kérdező kommentje:
2 Csak a Lia mellé mert rövid
2021. ápr. 2. 13:39
5/31 anonim válasza:
Nekem a Barta Laura szépen hangzik.
Második keresztnevet teljesen feleslegesnek tartom. Nekem is van, a feleségemnek is van.
A bürokráciát néha megnehezíti.
6/31 anonim válasza:
Csakis a Laura. A többi nagyon rossz. Lia, Lotti becenév, Naira meg csak simán rossz.
7/31 anonim válasza:
Hehe, Lia a majd' 80 éves nagynéném, igaz ő eredetileg Cornelia, de valami csodás jelenség, úgy hogy erre a névre szavazok.
8/31 anonim válasza:
7s na látod, te magad mondod hogy becenév a Lia. Legyen Kornélia, Amélia stb inkább.
9/31 anonim válasza:
Nekem a Lia tetszik legjobban, de mivel kicsit rövid a vezetéknév, adnék mellé én is második nevet.
10/31 anonim válasza:
8!
Nála becenév, igen. Az édesanyja is Cornelia volt, őt Corrie-nak hívták. A Lia Magyarorszagon önállóan adható név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!