Melyik lánynév párosítás tetszik nektek?
Gréta Rebeka vagy Grtéa Jázmin
a fréjem nincs kibékülve a Jázminnal, én meg a Rebekával. Csládi szokás hogy két keresztnevünk van,(különböző okokból) én is csak ebben gondolkodom.
ti melyikre szavaztok?
szerintetek?
Gréta Rebeka.
külön-külön nekem nem nagyon tetszenek. de párosításként inkább így. Jázminból már úgyis több tucat van. (bár, nagyon szép név)
érdekes....nekem is nagyon tetszett eleinte...akkor mégiscsak ennél maradunk? :-) köszönöm a segítséget!
jöhetnek még szavazatok!
a Grétához ragaszkodunk a férjemmel mindkettem.
Ő neki "elég" lenne az a név is, de nálunk az én családomban mindenkinek, felmenőknek is kettős keresztneve van. igaz nálunk mint írtam oka van. az én babámnál meg csak a megszokás.
esetleg ötlet még a Gréta név mellé?????
Gréta Rebeka nálam is, mégpedig azért, mert a hasonló magánhangzók miatt szebben hangzanak együtt. A Gréta Jázminban az Á-I megtöri a hatást.
Egyébként gratulálok!
valahogy egy picit nekem is megtöri a Jázmina harmóniát, csak az meg olyan kedves, bájos név :-)
a Jázmin tegnap reggeltől zakatol a fejemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!