Aviva torna+ cickafark és palástfű-tea. Jó párosítás? Vagy inkább ne?!
Szió! Nekem torna nélkül a cickafark tea egyedül segített! Már 3 hónapja próbálkoztunk mikor mondtam a férjemnek, hogy ezek az oldalon sok jó tippet olvastam mi segítheti elö. Megvette a Gravidát, a folsavat, és ciklus közepéig kb. ittam a cickafark teát 1x este. Nem túl jó az íze dehát a babáért mindent!:) ja és 2 naponta szeretkeztünk mert hiába esett volna jól a napi ahogy eddig, hallottam, hogy így erösebb a sperma, így kibírtuk:) most tartunk a 4dik hónapnál (elsö vitaminos hónap), és simán nagyon erös pozitívat teszteltem ma reggel! Szóval nekem elég volt csak a cickafark, de amúgy a torna meg a teák nem akadályozzák egymást! Neked is mielöbbi babásodást kívánok!:)
22/L
Ja, és mivel nem is sejtettem, hogy babás vagyok, férjemmel fizetéskor vettünk barátcserje kapszulát is..csak a hatékonyság növelése érdekében írom. Bocsi a sok írásért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!