Melyik lánynév párosítás tetszik nektek?
Gréta Rebeka vagy Grtéa Jázmin
a fréjem nincs kibékülve a Jázminnal, én meg a Rebekával. Csládi szokás hogy két keresztnevünk van,(különböző okokból) én is csak ebben gondolkodom.
ti melyikre szavaztok?
szerintetek?
Mindkét név vegyes hangrendű magánhangzókat tartalmaz, tehát mindkettő illik a Grétához.
A Gréta Rebekában hosszú és rövid párok vannak,a Jázminnal viszont az az "i" megtöri nekem ezt monotóniát, nekem az jobban - Gréta Jázmin.
:)
köszönöm a tippeket :-) aranyosak vagytok. és a gratulásiókat is. remélem a babaváróknak valóra válik az álmuk
26 hetes kismama
sziasztok!
a tervekkel ellentétben Gréta Panna lett a lányunk. Nem akartunk második nevet mert igazán egyik sem tetszett. Aztán sajnos 32 hétre született és mikor kiemelték őt, a műtős asszisztens azt mondta olyan mint egy kis Pöttöm Panna.....így lett Gréta Panna :) (aki már elmúlt 3 éves)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!