Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik párosítás tetszik?

Melyik párosítás tetszik?

Figyelt kérdés

Barta Laura

Barta Lia (ide lesz második név)

Barta Lotti

Barta Naira(ezt itt olvastam gyk-n nagyon megtetszett)

#Laura #Lia #Naira #Girlname
2021. ápr. 2. 13:21
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
0%

10es igen önállóan adható név de attól mégy gyerekes becenév hangzású. Kapjon normális nevet a gyerek és becézheti így. Magyarországon adható név az Kandida is mégsem hiszen hogy van gyerek aki szeretné ezt a nevet. A Lia se sokkal jobb.

Ha felelőségteljesebb munkája lesz gondolj bele mennyire gáz már Dr Bogdán Lia orvos... én nem tudnám komolyan venni. Egy Dr Bogdán Kornéliát viszont igen.

2021. ápr. 2. 15:00
 12/31 anonim ***** válasza:
41%
11 oké, ez a te véleményed, de az enyém pl. egyáltalán nem ez, Pokorny Lia színésznő számomra egyáltalán nem gyerekes és szép neve van (tudom, hogy ő Aurélia, érthetö, hogy inkább a Liát használja). A mai modernebb nevek viselői is felnőnek és egyre kevésbé fura egy bence, patrik, milán, vagy lili akár államtitkárok, vagy jogászok. A közízlés mindig változik, nekem egy jolán, vagy jános inkább fura már.
2021. ápr. 2. 15:10
 13/31 anonim ***** válasza:
59%

11!

Nos, nem mondanám hogy a Lia gyerekes hangzású lenne. Mondom, majd 80 éves a nagynéni, egész életében így szólították, senki nem volt, aki emiatt ne vette volna komolyan. Mondjuk nem Magyarorszagon élek, itt vannak olyan nevek is, amitől tagra nyílik az ember szeme, de senki nem csinál belőle problémát.

2021. ápr. 2. 15:51
 14/31 anonim ***** válasza:
Szerintem szép név a Lia. Az összes közül az a legjobb. 🙂 Mi lenne mellé a második név?
2021. ápr. 2. 19:38
 15/31 A kérdező kommentje:
Utolsó,Na igen ez jó kérdés ezt kell még kitalálni ha azt szavazzuk meg.
2021. ápr. 2. 19:50
 16/31 A kérdező kommentje:
Találtam egy szépet másodiknak Lia Viola esetleg?úgy látom a Laura és a Lia közt kell választanunk 🙂
2021. ápr. 2. 20:29
 17/31 anonim ***** válasza:
nekem a Lia Viola és a Laura közül is a Laura. szép a Lia Viola, bár kicsit "sok" hogy ennyi magánhangzó van egymás mellett, nekem legalábbis.
2021. ápr. 2. 20:35
 18/31 anonim ***** válasza:
A Laura és a Lotti tetszik :)
2021. ápr. 2. 20:48
 19/31 anonim ***** válasza:
Laura. Nekem Lilla Zsófia a lányom, szintén Barta de Bartha
2021. ápr. 2. 22:36
 20/31 A kérdező kommentje:
19 a Lilla is nagyon szép
2021. ápr. 3. 09:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!