Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik név párosítás tetszik...

Melyik név párosítás tetszik a legjobban?

Figyelt kérdés

Emma Szófia (kicsi fennköltnek érzem)

Emma Liza (a páromat zaavrja,hogy az egyik barátunk kutyája Liza)

Emma Flóra (nem vagyok oda a Flóra névért)

Emma Lea (kicsit nyelvtörő,nem?)

Emma Olívia (páromnak nem tetszik)

Emma Hanna (zavar, hogy mennyi Hanna van mostanság)

Emma Zorka (inkább páromnak tetszik)

Emma Zóra (nem is tudom...)

További ötleteket is szívesen fogadok. :)

2013. aug. 31. 10:13
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
50%

Ne haragidj, de nekem egyik sem tetszik. Szép nevek, a legtöbb tetszik is, de valahogy egyik sem az igazi.

Nem vagyok a két keresztnév híve, de ha kettőt adnék. az egyik biztos hosszabb lenne. Mert úgy van dallama, ritmusa a névnek.

Emma Veronika

Emma Nikolett

Emma Viktória

De ha ezekből kéne választanom, akkor az Olíviát választanám. :)

2013. aug. 31. 10:21
 2/26 anonim ***** válasza:
52%
Nekem az Emma alapból nem tetszik, de ahogy látom ez a biztos. :) Talán a Liza menne hozzá a legjobban, ez amúgy szép név. Tetszik még a Szófia is, szerintem ezzel sem hangzik rosszul. A Flóra is ok, de ha annyira nem tetszik, ne add. A Lea szép, de az Emma után tényleg nem az igazi. Olívia nem nagyon jön be, meg szerintem így már túl hosszú. A Hanna szép és nem sokkal gyakoribb, mint az Emma. :) Zorka, Zóra számomra borzalmas. Esetleg megy még mellé a Kinga, Lilla, Dóra, Nóra, Réka, Kata, Fanni, stb. Szóval én valami rövid második nevet adnék mellé.
2013. aug. 31. 10:21
 3/26 A kérdező kommentje:

Másodiknak! :) Egy 30ezres városban élünk, nézem az anyakönyvezéseket, 2013-ban 2, azaz kettő Emma született nálunk, Hanna 9.

Viszont rengeteg a Boglárka, a Nóra és a Laura is. :)

2013. aug. 31. 10:59
 4/26 anonim ***** válasza:
71%
Ha ezekből kell választanom, akkor az Emma Flóra. De az első válaszoló Emma Veronika javaslata nagyon tetszik.
2013. aug. 31. 11:04
 5/26 anonim ***** válasza:
50%

Az Emma név nekem nem tetszik. :/

A felsoroltak közül az ; Emma Liza és Emma Zorka tetszik.Tudnám ajánlani az ; Emma Amíra, Emma Zoé, Emma Nova, Emma Lilla neveket

2013. aug. 31. 11:07
 6/26 anonim ***** válasza:
50%
Emma Szófia:)
2013. aug. 31. 11:25
 7/26 anonim ***** válasza:
22%
Emma Milla
2013. aug. 31. 11:57
 8/26 A kérdező kommentje:
Hűű, a Milla szép :) Megkérdezem a párom! :)
2013. aug. 31. 11:58
 9/26 anonim ***** válasza:
50%
Emma Szófia vagy Emma Liza.
2013. aug. 31. 12:16
 10/26 anonim ***** válasza:
35%
Emma Angelika, Bianka, Emma Cipriána, Emma Dorina, Emma Esztella, Emma Franciska, Emma Georgina, Emma Helga, Emma Imola / Izabella / Izolda, Emma Júlia, Emma Karina, Emma Lilla, Emma Melinda, Emma Norina, Emma Petronella, Emma Ramóna / Rebeka, Emma Sarolta, Emma Szabina, Emma Tamara / Tímea / Titanilla, Emma Valentina / Valéria / Veronika, Emma Zoárda, Emma Zsófia...
2013. aug. 31. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!