Melyik párosítás tetszik?
Figyelt kérdés
Barta Laura
Barta Lia (ide lesz második név)
Barta Lotti
Barta Naira(ezt itt olvastam gyk-n nagyon megtetszett)
2021. ápr. 2. 13:21
22/31 anonim válasza:
Ezek közül nekem a Barta Lotti a kedvencem! Szerintem nagyon szépen cseng együtt :)
Esetleg még a Barta Linett, Barta Loretta?
23/31 A kérdező kommentje:
Még a Lucára is gondoltunk így utólag
2021. ápr. 5. 13:46
24/31 anonim válasza:
Az én kislányom is Luca. 😊 Én imádom a nevét, remélem ő is szeretni fogja majd.
25/31 anonim válasza:
A felsoroltakat veri a Luca, nagyon szép név :)
26/31 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Leírom,hogyha esetleg valakit érdekel a végleges döntés,Barta Laura nevet fogja kapni ha mindenigaz nemsokára kiírt dátum szerint.Köszönjük a segítséget!
2021. ápr. 28. 20:41
27/31 anonim válasza:
Jó választás lett, boldog babázást kívánok!
28/31 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen!További szép napot!
2021. ápr. 29. 08:02
29/31 anonim válasza:
Jól döntöttetek, a Laura a legszebb ezek közül, kislánynak és felnőtt nőnek is jó, ellentétben a másik hárommal.
30/31 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Mint mondtam a végleges döntés a Laura lett így,2021.05.17-én,01:36-kor megszületett a mi kis csodánk,Laura.Szerencsére egészséges,teljes jókedv🙂❤️Köszönjük mindenkinek,aki ebben a hosszas döntésünkben véleményt adott.További szép estét mindenkinek!
2021. máj. 27. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!