Melyik lány név tetszik a legjobban? Vélemények a nevekről? Melyiket adnád és melyiket nem? Miért?
Ami tetszik nagyon az a Száva.
A Hanga még szép,a Lea elmegy,a többi nem.
Hanga - Hangya. Inkább Hanna az sokkal szebb.
Száva- az egy folyó.
Amarilla- talán belefér a "különleges " skatulyába, de akkor már inkább Amira.
Lea - Jó.
Stella - Idegen, nyelvtörő. Stefánia esetleg.
Doroti - az Ózban jól hangzik, magyarban nem. Legyen Dóra,Dorina,Dorottya stb.és esetleg becenévnek.
Melitta - feltünési viszketegség tipikus példája.
Tália - szép de magyarban furcsa. Dália inkább.
Lilibella - Az is dilettáns aki ezt kitalálta. De Lili Bellaként, vagy Lilien Bellaként rendben van.
Tánya -Fránya. Tamara esetleg?
Húha, nekem egyik se tetszik, ha nagyon muszáj lenne ezek közül választani, akkor Lea vagy Stella, a többit semmi pénzért nem adnám.
Hanga: nekem egy nagyon erőltetett Hanna
Száva, Tánya: oroszos, erőltetett magyar
Amarilla: nekem inkább egy virág neve, akkor inkább Amália jobban tetszik
Doroti: így magyarosítva nekem borzalom, ha nagyon ragaszkodnék hozzá Dorottyát adnám és így becézném
Melitta: egy ismerősömre emlékeztet aki egy elkényeztetett kis seggnyaló
Tália: t betű miatt nagyon kemény, meg szintén ezzel a fonetikus írással nem tetszik
Lilibella: rettentően tündibündi kishercegnős rózsaszín vattacukor, de szerencsétlen baba fel is fog nőni egyszer
Bocsi ezzel nem akartam senkit megsérteni, de ez a véleményem :)
Nekem mind rideg hangzású vagy túl csicsás (lilibella) név, nem tetszenek.
Meg az Amarilla aminek hangzik teljesen rosszul számomra, de egy ilyen hosszu nevet mindenki becezne, amivel nekem nincs bajom, de ezt a nevet hogy? Amar? Ami? Vagy Mari?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!