Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért szokta mindenki (legaláb...

Miért szokta mindenki (legalábbis a többség) szájon puszilni a gyerekét?

Figyelt kérdés
2010. aug. 19. 19:52
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
52%

Nekem van gyerekem, imádom, szeretem, a legfontosabb a világon, de soha eszembe se jutna a száját puszilgatni.

Ellesi - igen, ő is látta már, hogy a férjem szájon csókolt, és jött ő is, szépen elmagyaráztuk neki, hogy apa-anya szájára ad puszit, neked meg az arcodra, simán megértette, nem hülyék a gyerekek, megértenek mindent.

Aki meg a szoptatást hozta fel példának, annak semmi köze ehhez...

mindegy.

Szerintem a szájrapuszi a szerelmeseknek való, a gyereknek lehet az arcát, nyakát, hasát, lábát, de én nem tartom egészségesnek, hgoy a száját puszilgassa az anyja-apja.

2010. aug. 19. 22:13
 32/45 A kérdező kommentje:
Szerintem egy gyereket anélkül is lehet szeretni, hogy teljesen összezavarnánk a pszihiátriai "hátterét", de mindegy. Egyébként ahogy elnézem, az én véleményemet is képviseli 1-2 ember, úgyhogy nem tudom, miért kapok ilyen lekezelő beszólásokat.
2010. aug. 19. 22:18
 33/45 anonim ***** válasza:

"Szerintem sok ember van, akinek nincs gyereke, mégis hozzám hasonlóan vélekedik. Pl.: anyám sem adott sosem puszit a számra..."

Azt hiszem,rossz példa volt.

Anyukádnak szerintem van gyereke... :)

2010. aug. 19. 22:40
 34/45 anonim ***** válasza:
100%

Pszichológiai.

De egyébként tényleg másképp fogod látni, ha lesz gyerkőc. Nekem se tetszett, ma sem tetszik, ettől függetlenül van, hogy előfordul egy szájrapuszi egy nagy szeretetrohamban.

2010. aug. 19. 23:04
 35/45 anonim ***** válasza:
75%

Kedves kérdező már bocs de te nagyon buta vagy,és nagyon buta dolgokat irsz.Milyen hátteret zavar össze a gyereknél egy szájra puszi??

ÚÚr ég ez legyen a legnagyobb gondja az életében...

Amúgy mivel nincs gyereked fogalmad sem lehet a szeretet ilyen módon való kinyilvánitásáról..

Ki igy ki úgy,engem nem zavar mindenki azt csinál a saját gyerekével amit csak akar,viszont ha nagyon kötekedni akarunk akkor másba is ugyanúgy bele lehet kötni, nem csak ebbe.

2010. aug. 20. 10:04
 36/45 anonim ***** válasza:
Miért szoktam? Hülye kérdés. Azért, amiért te az arcát...mert szeretem...
2010. aug. 20. 15:55
 37/45 A kérdező kommentje:

Na igen, amikor anyámat hoztam fel példának, akkor nem úgy gondoltam, hogy nincs gyereke... Nem akartam összefüggésbe hozni az előtte lévő mondatommal. Csak azért írtam ezt, mert ti azt mondjátok, hogy azért látom így a dolgokat, mert nincs gyerekem, pedig ez hülyeség, mert mások is úgy vélekednek, mint én, pedig van gyerekük.

Egyébként miért lennék buta? Mert nem az a véleményem, mint neked? A szakemberek igenis megmondták, hogy a szájrapuszi nem használ a gyerekeknek, pszichológiai okokból. Akár tetszik nektek, akár nem, ez tény, és az is marad. Csak ti ezt nem tudjátok elfogadni, mert van bennetek egy ilyen rögeszme, hogy a szeretetet csak szájrapuszival lehet kifejezni. Baromság.

Na jó, befejeztem az írást, mert az ilyen barmokon, mint egyesek, mindig felhúzom magam.

2010. aug. 20. 17:52
 38/45 anonim ***** válasza:
Ha zavar ne nézz oda, semmi közöd ahoz ki hogy szereti a gyerekét.
2010. aug. 20. 20:36
 39/45 anonim ***** válasza:
52%
Magadnak köszönheted, idióta kérdésedre és hülyeségedre a legjobb szándékkal sem lehet válaszolni, mert belekötsz, AKÁRMI IS A VÁLASZ. Én a helyedbe inkább bulikba járnék, nem a gép előtt növeszteném a seggem tizenévesen. De hát kinek mi jutott.:)
2010. aug. 20. 20:56
 40/45 A kérdező kommentje:
Nem, én csak abba kötök bele, aki cs*sztet. Méghozzá azért cs*sztetnek azok a bizonyos személyek - köztük te is -, mert más a véleményem, mint nektek. Nem baj, puszilgassátok csak a gyereketek száját, sőt, a nyelveteket is dugjátok át, hogy mélyebb legyen a kapcsolat. Igazatok van; elvégre semmi rossz nincs abban, ha egy szülő belekeveri a szerelmespárok szokásait a szülő-gyerek kapcsolatba...
2010. aug. 21. 13:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!