Miért szokta mindenki (legalábbis a többség) szájon puszilni a gyerekét?
Nekem van gyerekem, imádom, szeretem, a legfontosabb a világon, de soha eszembe se jutna a száját puszilgatni.
Ellesi - igen, ő is látta már, hogy a férjem szájon csókolt, és jött ő is, szépen elmagyaráztuk neki, hogy apa-anya szájára ad puszit, neked meg az arcodra, simán megértette, nem hülyék a gyerekek, megértenek mindent.
Aki meg a szoptatást hozta fel példának, annak semmi köze ehhez...
mindegy.
Szerintem a szájrapuszi a szerelmeseknek való, a gyereknek lehet az arcát, nyakát, hasát, lábát, de én nem tartom egészségesnek, hgoy a száját puszilgassa az anyja-apja.
"Szerintem sok ember van, akinek nincs gyereke, mégis hozzám hasonlóan vélekedik. Pl.: anyám sem adott sosem puszit a számra..."
Azt hiszem,rossz példa volt.
Anyukádnak szerintem van gyereke... :)
Pszichológiai.
De egyébként tényleg másképp fogod látni, ha lesz gyerkőc. Nekem se tetszett, ma sem tetszik, ettől függetlenül van, hogy előfordul egy szájrapuszi egy nagy szeretetrohamban.
Kedves kérdező már bocs de te nagyon buta vagy,és nagyon buta dolgokat irsz.Milyen hátteret zavar össze a gyereknél egy szájra puszi??
ÚÚr ég ez legyen a legnagyobb gondja az életében...
Amúgy mivel nincs gyereked fogalmad sem lehet a szeretet ilyen módon való kinyilvánitásáról..
Ki igy ki úgy,engem nem zavar mindenki azt csinál a saját gyerekével amit csak akar,viszont ha nagyon kötekedni akarunk akkor másba is ugyanúgy bele lehet kötni, nem csak ebbe.
Na igen, amikor anyámat hoztam fel példának, akkor nem úgy gondoltam, hogy nincs gyereke... Nem akartam összefüggésbe hozni az előtte lévő mondatommal. Csak azért írtam ezt, mert ti azt mondjátok, hogy azért látom így a dolgokat, mert nincs gyerekem, pedig ez hülyeség, mert mások is úgy vélekednek, mint én, pedig van gyerekük.
Egyébként miért lennék buta? Mert nem az a véleményem, mint neked? A szakemberek igenis megmondták, hogy a szájrapuszi nem használ a gyerekeknek, pszichológiai okokból. Akár tetszik nektek, akár nem, ez tény, és az is marad. Csak ti ezt nem tudjátok elfogadni, mert van bennetek egy ilyen rögeszme, hogy a szeretetet csak szájrapuszival lehet kifejezni. Baromság.
Na jó, befejeztem az írást, mert az ilyen barmokon, mint egyesek, mindig felhúzom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!