Édesek vagytok, hogy lepontoztatok!!! Engem nem zavar, ha más a gyerekének hová ad puszit, az ő dolga. Én nem szoktam a szájukat puszilgatni akkor se... Hogy is lehetne egy 18 éves fiúnak, egy 15 éves lánynak és egy 13 éves kamasz fiúnak a szájára adni puszit... az USA-ban becsuknának pedofíliáért :DD
2010. aug. 19. 20:16
12/45 anonim válasza:
Csókolni én sem szoktam.Viszont puszilni igen:)
Amúgy nem nevelés kérdése, engem sem pusziltak szájon,viszont én igen a kislányomat, ill. oda ahova sikerül, vagy oda ahova ő akarja..Ezen minek kiakadni?
2010. aug. 19. 20:17
13/45 anonim válasza:
Engem nem puszilt szajon soha se anyukam se apukam.
Volt mar ra pelda, hogy a lanyom kapott egy pici puszit a szajara.
En nem tartom rossz dolognak, hiszen ezt szeretebol csinalja valaki.En mast tartok visszataszitonak, meg gusztustalannak.
2010. aug. 19. 20:18
14/45 anonim válasza:
Off: nyilván nem 18 éves fiúról van szó, hanem kisgyerekről.
Amúgy ha már idősebb lesz ez neki lesz ciki, igy ő nem fogja engedni.
2010. aug. 19. 20:19
15/45 anonim válasza:
Ezért még az USA-ban sem csuknak le, ez ott (is) sok családban szokás :) És ott sem újkeletű dolog.
2010. aug. 19. 20:21
16/45 A kérdező kommentje:
Szerintem igenis szexuális beütéses dolog, sajnálom. Tudom, hogy a szülők nem perverz hajlamok miatt csinálják ezt, de akkor sem tartom természetesnek. Egyébként csecsemő korban azért nem jó, mert túl sok bacilust lehet átadni a babának, nagyobb korban meg azért, mert akkor erre szokik rá, és esetleg azt gondolja, hogy mindenkinek szájra kell adni puszit... Persze hallottam már ellenpéldáról is.
2010. aug. 19. 20:26
17/45 anonim válasza:
Mindenki azt csinál a gyermekével,amit akar.Ettől függetlenül nálunk nem divat a szájra puszi,nem tartjuk egészségesnek.A gyermekek szájában alapból nem található meg az a baktérium, ami a fogak romlásáért felelős,azt mástól kapják meg a nyállal.Én nem akarom megfertőzni a gyermekem.A szájra puszi a férjemé.
2010. aug. 19. 20:52
18/45 anonim válasza:
Undorító és gusztustalan szokás, én is sajna egyre több ilyen "szerelmes" anyukát látok, és a hideg ráz tőlük.
Én soha nem pusziltam szájon a gyerekemet.
2010. aug. 19. 20:54
19/45 anonim válasza:
Kedves kérdező, akkor szoptatni sem szoptattál ugye??
Semmi köze ehhez a szexualitáshoz, főleg azért nem mert egy gyerekről van szó, nem csscemőről és nem is kamaszról.
Amúgy ehhez nem lehet hozzászokni.
2010. aug. 19. 20:56
20/45 anonim válasza:
Én ott puszilom ahol érem!!! Ha épp a szája akkor a szája. Na és???? Akkor és ott úgy esett jól kész. Össze szoktam puszilgatni a kis hátát is, az apja meg a tarkóját akkor mindig nevet mert apuci borostás :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!