Miért szokta mindenki (legalábbis a többség) szájon puszilni a gyerekét?
Figyelt kérdés
2010. aug. 19. 19:52
21/45 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy addig kell puszilgatni amíg hagyja magát. Ha olyan lesz mint az apja akkor 5 évesen már azt se fogja hagyni hogy a kezét megpusziljam nem hogy az arcát vagy a száját. Most még puszilgatom mert neki is hagyja és neki is tetszik :)
22/45 anonim válasza:
A szájára adok puszit 10 hónapos kisfiamnak,mert SZERETEM!!!Én sem ítélem el azokat az anyukákat,akik nem így teszik.Majd idővel ez a dolog átalakul arcra puszivá.
23/45 anonim válasza:
Előfordul,hogy a szájára csúszik egy puszi ha hirtelen fordul,de szándékosan nem puszilom szájon.
24/45 A kérdező kommentje:
Én sem ítélem el az ilyen szülőket, nem erről van szó, csak egyszerűen nálam ez nem megszokott.
Egyébként igen, nem szoptattam, gyerekem sincs, na és? Ennek mi köze ahhoz, hogy ki mit tart visszataszítónak?
2010. aug. 19. 21:29
25/45 anonim válasza:
:) Majd nem tartod annyira visszataszítónak, ha lesz gyereked és majd a szádra akar puszit adni, mert ezt leste el a szüleitől. Aztán a te dolgod lesz azt mondani, hogy "az arcomra" és odatartani az arcod.
26/45 A kérdező kommentje:
Igen, én megtanítanám a gyereknek, hogy a szájrapuszi a szerelmesek szokása, a rokonoknák az arcrapuszi a természetes... Legalábbis én így gondolom.
2010. aug. 19. 21:36
27/45 A kérdező kommentje:
*l
2010. aug. 19. 21:36
28/45 anonim válasza:
Nincs gyereked, akkor már értem a hozzáállásod....
29/45 A kérdező kommentje:
Szerintem sok ember van, akinek nincs gyereke, mégis hozzám hasonlóan vélekedik. Pl.: anyám sem adott sosem puszit a számra...
2010. aug. 19. 21:56
30/45 anonim válasza:
kérdésedre válaszolva: majd megtudod, ha lesz gyereked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!