Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vélemények? Fiú:Dudás Dezső...

Vélemények? Fiú:Dudás Dezső Dániel, lány:Dudás Katalin Mercédesz.

Figyelt kérdés
Meglepetés babánk lessz, de már most el kell kezdenünk a neveken gondolkodni.A fentiek tetszenek nekünk. Vélemény? Tipp?
2010. aug. 19. 15:57
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
anyukám Dianna,a nagyobbik öcsém pedig Dániell ugyh ezek nagyon tetszenek!szerintem a Dianna Dorina vagy Dianna Dorka jó páros,én mondjuk a Dezsőt adnám 2.nak,de persze ez csak az én véleményem,mert szebbnek tertom a Dánielt!nekem is van 2.nevem,de soha se használtam és csak a baj van vele,mert ugye hivatalos ügyeknél meg oda kell bigyesztenem!volt,h emiatt nem sikerült valamit elintézni,mert nem az anyakönyvezet nevemet írtam,meg olyan is volt,h kicsi volt a hely és oda kellett paszíroznom,totál összecsuszott és kiolvashatattlan lett!szerintem sok a 2.név,de ezt személyes tapasztalat mondatja velem,nálam a Kislányom Liliána!Lilit szerettem volna,de meggyőztek,h nem túl karakán név az úgy magában így választottam egy hoszabb formátumát!nagyon illik rá és elég is ez az egy név neki!egy kalappal a választáshoz és gyors,fájdalommentes szülést neked
2010. aug. 19. 22:16
 42/45 A kérdező kommentje:
nos nem fikáztam a Dorottya nevet, véleményt nyílvánítottam. Nem teccik, nagyon nem teccik, és képzeld nem vagyok paraszt=) ha érted:)
2010. aug. 21. 14:34
 43/45 A kérdező kommentje:
Ja, és köszönöm a normális kommenteket és tippeket:)
2010. aug. 21. 14:35
 44/45 anonim ***** válasza:

En normalis valaszokat adtam es megis leparasztoztal.....azert egy bocsanatkeres megilletne....szerintem!!! vagy 10 kommentet kuldtem es egyetlen egyszer sem irtam rosszat a nevekrol, vagy rolad, vagy barmirol....

de lehet igaza volt a valaszolonak.....

2010. aug. 22. 20:17
 45/45 mercedes19 válasza:
Na jó most van eleg eddig nem érdekelt ,hogy mit mondanak a nevemről Igen is szép név a mercédesz és én büszke vagyok a nevemre hiszen egy különleges név... most pedig a sok tudatlannak le írnám hogy mért lett a kocsi neve Mercedes...nos Benznek volt 2 lány az egyiket Mercedesnek hívták, rendeztek egy "auto" versenyt ahol 2 kocsit a lányai nevével láttak el és amelyik névvel el látot kocsi nyer(t) az lesz a cégnek a neve,... nos hát a Mercedes névvel el látot kocsi ,nyert és így lett a Mercedes Benz nevü auto cég amit Benz a lányárol Mercedes Benzről nevezett el .....Remélem a sok tudatlan...most már tisztába van azzal hogy egyik Mercédesz nevü nőt\lányt sem az autórol neveztek el hanem a Mercédesz névet kapta az auto cég...Köszönöm.... Ja és még valami a legtöbb kocsi márkát emberekről neveztel el pl.: Ferrari(Enzo Ferrari), Citroën(André Gustave Citroën) , Ford(Henry Ford) és még sorolhatnám....
2014. nov. 18. 21:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!