Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vélemények? Fiú:Dudás Dezső...

Vélemények? Fiú:Dudás Dezső Dániel, lány:Dudás Katalin Mercédesz.

Figyelt kérdés
Meglepetés babánk lessz, de már most el kell kezdenünk a neveken gondolkodni.A fentiek tetszenek nekünk. Vélemény? Tipp?
2010. aug. 19. 15:57
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:

már nem azért de speciel én nem gondoltam az autóra ahogy elolvastam h Mercédesz

Hanna???minden 2. gyerek az

amúgy én nem a szülőkre tippeltem hanem a nagyszülőkre,mármint h az ő nevüket kapják a gyerekek...legalábbis nálunk igy lesz,34 hetes pocis vagyok és a fiam édesapám nevét kapja másodikként.

2010. aug. 19. 16:13
 12/45 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan szólj a párodnak, ha neked esetleg nem tetszene valamelyik név, a modern nevek között is van olyan ami nagyon jó! Beszéljétek meg és aztán írj, hogyan döntöttetek!

=o)

2010. aug. 19. 16:15
 13/45 anonim ***** válasza:

A fiúnévvel nincs gondom, lassan a Dezső is ritkaság, lehet ezért. Meg összesen 2 Dezsőt ismerek, és mindegyik nagyon jó fej.

De sem a Katalin, sem pedig a Mercédesz nem tetszik. Miért nem kerestek oda is D betűset? Bírom az alliteráló neveket.

Pl.: Dóra, Daniella, Dea, Ditta

2010. aug. 19. 16:18
 14/45 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon bocsi hogy nem a kérdésre válaszolok,de úgy érted a párod roma?Bocsi hogy megkérdezem de csak azt szeretném hogy jó a kapcsolatotok és minden rendben megy?Mert az én barátom roma és sajna anyuék tiltanak több mind másfél éve.És nem hiszik el hogy cigány-magyar is tud egymás mellett élni.Ezért szeretnék én is példákkal találkozni:)
2010. aug. 19. 16:18
 15/45 A kérdező kommentje:
igen cigány a párom, szakácsként dolgozik, és alám tolt egy házat,és még sose bántott. úgyhogy mond meg szépen anyukádnak hogy ne álltalánosítson, az én párom beilleszkedett a társadalomba( van szakmája, érettségi, saját ház,és még a nevét is megváltoztatta Dörömbözőről Dudásra.)szóval ha neki sikerült, akkor más romának mért ne???
2010. aug. 19. 16:23
 16/45 anonim ***** válasza:

Mi is két keresztnévben gondolkodtunk,de aztán arra jutottunk,hogy milyen hosszú lesz,ha a későbbi párja vezetéknevét is felveszi.Ezért csak 1 keresztneve van mindkettőnek.A nagy 12 éves,egyébként Hanna,akkor még ritka volt,ma már tényleg gyakoribb,de ma is azt adnám.

Jól gondoljátok meg a névadást,de aztán ragaszkodjatok a döntésetekhez!Én is szeretem az alliteráló neveket...Dorka?A Dezsővel nincs gondom,nem sok jön majd vele szembe!Sok boldogságot!

2010. aug. 19. 16:24
 17/45 A kérdező kommentje:

Dudás Dianna ...?

hogyan tovább?

2010. aug. 19. 16:28
 18/45 anonim ***** válasza:

a Diana-Daniel paros szep nagyon :)

sokan ellene vannak a babas neveknek...ezek becezve babasak, de egyebkent felnott korban eleg komolyak :)

ez jo valasztas lenne :)

2010. aug. 19. 16:33
 19/45 anonim ***** válasza:
Dudás Diána Kitti?
2010. aug. 19. 16:35
 20/45 anonim ***** válasza:
A Dudas Diana Katalin is szep szerintem esetleg Dudas Diana Kata is lehet.
2010. aug. 19. 16:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!