Vélemények? Fiú:Dudás Dezső Dániel, lány:Dudás Katalin Mercédesz.
már nem azért de speciel én nem gondoltam az autóra ahogy elolvastam h Mercédesz
Hanna???minden 2. gyerek az
amúgy én nem a szülőkre tippeltem hanem a nagyszülőkre,mármint h az ő nevüket kapják a gyerekek...legalábbis nálunk igy lesz,34 hetes pocis vagyok és a fiam édesapám nevét kapja másodikként.
Szerintem nyugodtan szólj a párodnak, ha neked esetleg nem tetszene valamelyik név, a modern nevek között is van olyan ami nagyon jó! Beszéljétek meg és aztán írj, hogyan döntöttetek!
=o)
A fiúnévvel nincs gondom, lassan a Dezső is ritkaság, lehet ezért. Meg összesen 2 Dezsőt ismerek, és mindegyik nagyon jó fej.
De sem a Katalin, sem pedig a Mercédesz nem tetszik. Miért nem kerestek oda is D betűset? Bírom az alliteráló neveket.
Pl.: Dóra, Daniella, Dea, Ditta
Mi is két keresztnévben gondolkodtunk,de aztán arra jutottunk,hogy milyen hosszú lesz,ha a későbbi párja vezetéknevét is felveszi.Ezért csak 1 keresztneve van mindkettőnek.A nagy 12 éves,egyébként Hanna,akkor még ritka volt,ma már tényleg gyakoribb,de ma is azt adnám.
Jól gondoljátok meg a névadást,de aztán ragaszkodjatok a döntésetekhez!Én is szeretem az alliteráló neveket...Dorka?A Dezsővel nincs gondom,nem sok jön majd vele szembe!Sok boldogságot!
Dudás Dianna ...?
hogyan tovább?
a Diana-Daniel paros szep nagyon :)
sokan ellene vannak a babas neveknek...ezek becezve babasak, de egyebkent felnott korban eleg komolyak :)
ez jo valasztas lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!