Vélemények? Fiú:Dudás Dezső Dániel, lány:Dudás Katalin Mercédesz.
Kata nem lessz semiképp:)
nagyon csúnyának tartom-...
Diannához illő D betűs lánynév?
16:18 vagyok!
Köszönöm hogy válaszoltál.Az én barátom is nagyon rendes a szülei is dolgoznak a családom szinte már kitagadott.2 évet kibírjuk akkor betöltöm a 18at és éljük majd az életünket:)
Nektek pedig sok boldogságot.
Sajna D betuvel igen keves nev van
A masodik nevem Dora a lanyome Dorka
Szerintem sok lenne a 3 D! A Kitti nem is tetszik? :(
Szerintem jól hangzana : Dudás Diána Kitti, Dudás Liána Kitti...
Vagy mindenképpen D-betűset akartok?
Lehetne Dudás Katinka vagy Katica. Mindkettő hivatalos név, és a Katalinból származnak.
amúgy nekem semmi bajom sem a Katalinnal, sem a Dezsővel. Írtad, hogy a Kata nevet nem akarjátok. De ha a kislányotok Katalin lesz, mindenki becézni fogja vhogy, úgyhogy vagy Kati vagy Kata lesz belőle előbb-utóbb.
Én írtam, hogy a Mercédesz elég autós a dudás szó mellett.
Jó név, hogy Dudás Dézi :) így, egyszerűen, kész művésznős :)))
vagy Dudás Darinka. Egyébként nekem tetszik a Máriából származó Mira is. Dudás Mira - milyen szép név!!!
Fiúban sem erőltetném a három nevet. Milyen szép egy Dudás Dénes vagy egy Dudás Dominik, Dávid, Dániel, Domokos, Döme, Dömötör.
amúgy gratulálok a babához, meg ahhoz, hogy szembementetek az előítéleteknek.
én most szakítottam a séf barátommal, és nagyon irigyellek benneteket :((( a szakácsok jófejek, és szorgalmas emberek.
Irtad, hogy nem tetszenek a "divatos" nevek...Dominik helyett Domonkos??
Az is szep nev...A Katica is tetszik, de a Diana is....Katinkarol Gyozike jut eszembe :D
Dezső név marad:)
már csak a lányból szeretnék dupla D-s nevet:)
Mondjuk a Dömötör iszonyat ciki, nem vagyok bolnd:)
a Dezső meg RITKA=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!