Vélemények? Fiú:Dudás Dezső Dániel, lány:Dudás Katalin Mercédesz.
Dudás Dorina Diána
vagy
Dudás Diána Dorina
Itt a parasztos es szanalmas Dorottya aki eddig mindossze kb 10 valaszt irt neked.
egyetlen egyszer nem becsmereltem azokat a neveket amiket valasztottal.
koszonom a jelzoket....tudnek en is mit irni, de nem sullyesek a sintedre....
szia
Szia!
Mar sokszor olvastam itt,hogy a Dezso milyen gaz nev.
Edesapamnak kozel 50 evesen meg nem volt vele baja pedig egy intezmenynek a vezetoje es igen fontos dolgokhoz kell a nevet adnia.
Raadasul a nev jelentese is szep: ohajtott,kivant (gyermek).
A Daniel szerintem szep,mondjuk en oda vagyok a bibliai nevekert.
Katalin: klasszikus es sok fele keppen lehet becezni.
Bar adhat siman a "Kata" nev is: Dudas Kata Mercedesz.Szerintem jol hangzik:)
Mercedesz: Nem vagyok erte oda de a fodraszomnak igy hivjak a kislanyat aki egy kis tunder:) :) :)
13 honapos kisfiu anyukaja
Most olvastam el az egeszet.
Akkor Kata kihullik...meg az egesz lany nev is valtozik.
Dudas Diana szep amugy...de tobb D betus lanynev...hat mar eleg sokat felsoroltak nekem a Debora tetszik legjobban D betusok kozott.De meg nezelodok(most megtehetem,alszik a fiam:)
Ja es orulok,hogy a Dezso mellett dontottetek:)
Szerintem nagyon sok szimpatikus,becsületes roma próbál küzdeni az előítéletekkel,én csak drukkolok nekik!A látókörömben is van egy hasonló pár,ott már megérkezett a baba,a srác pedig rengeteget dolgozik,le a kalappal előtte!
Ha már megváltoztatta a vezetéknevét,nem lenne egészségesebb a keresztnevet is e szerint az elgondolás szerint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!