Szerintetek normális az ha egy anyuka kinnt hagyja az üzlet előtt a babakocsiban a babát?
Nem tudom ki hogy gondolja de én rosszúl vagyok az ilyentől!
Hiszen bármi történhet azalatt az idő alatt legyen akár csak 2 perc!
Én egy kicsi faluban lakom, ahol gyakorlatilag mindenki ismer mindenkit. A postára betolom a kocsit, a boltban meg csak a pénztárhoz állítom, mert mindenhonnan rálátok. A házunktól 10 mre van egy kisbolt, itt kint szoktam hagyni, ha alszik.
Illetve a régi munkahelyem előtt is néha kint hagyom, mert az ablakból rálátok, de múltkor is egy nő megszólt, hogy hogy hagyhatom egyedül a babát odakint. De ha rálátok,őt nézem, miért vegyem ki, ébresszem fel?
Egyik rokonom mesélte, hogy hogy megszivatták az ismerősét.
A nőci bement a boltba, a gyereket kint hagyta, a barátai meg poénból arrébb tolták a babakocsit.Mikor kijött a nő majdnem szívinfarktust kapott hogy hol van a gyereke, a barátai meg csak röhögtek...hát őszintén legalább megtanulta, hogy ne hagyja kint a gyerekét!
Én soha nem hagynám kint, főleg a mai világban...és nem is értem azokat akik kint hagyják!
Szia!
Mi egy kis faluban élünk Debrecentől nem messze, itt is ismer mindenki mindenkit, mikor pici volt egyszer hagytam kint a bolt előtt mert aludt, de ma már sétál és jön velem. Amúgy inkább bevittem a babakocsival a boltba, postára stb.
De a városban soha nem hagynám kint egyedül!
19 hónapos kisfiú anyukája
12:25ös vagyok. Sajna nekem muszáj abba a boltba menni,mert
1. nincs tömeg
2.10perc séta csak oda vissza haza
(Ez -)nem lehet kártyával fizetni
4. Ahol lehet az fél óra oda,fél vissza s egy ekkora babával sok,ott mindog tömeg van
5.Egy kenyérért nem akarok messzire menni.
Hát mondjuk én simán kint hagyom, persze csak a pékség előtt, meg a 100-as előtt (egyik nagyon kicsi és lépcső után ajtó jön rögtön, másik nagyon zsúfolt), de ahova tudom beviszem. A csemege boltosok mindig körbeugrálják, hogy milyen sokat nőtt meg milyen szép baba.
De hozzáteszem, hogy vidéken élek szóval mindenki tudja, hogy kinek a kicsodája vagyok és nem hiszem hogy eszébe jutna bárkinek hogy ellopja, még poénból se. Volt már olyan is hogy vigyáztak rá, míg bent voltam a postán.
Városban persze ez eszembe se jutna!!!!!!!!!!
Soha nem hagynam kint!Ahova nem tudok vele egyutt bemenni oda nem megyek be.
A klippet nem neztem meg mert en az ilyeneken napokig tudok bogni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!