Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az en hozzaallasommal van baj?

Az en hozzaallasommal van baj?

Figyelt kérdés
Nekem is van ket gyerekem, de sose mondtam azt, hogy kakilunk, jon a fogunk, vagy epp sirunk. A kornyezetem meg pont olyan, mint fent emlitettem. En ettol ki tudok bukni teljesen. Meg mikor eroszakkal ugy beszelnek hozzam, mintha en lennek a gyerek, meg toljak a gyerek arcaba minden nyikkanasanal a melluket. Iszszes volt a nagy, a kicsi is az most. Megis meg tudom mar kulonboztetni, hogy mikor kellhet neki, nem dugim le a torkan. A masik meg a tapszer kontra anyatej tema. Mit erdekel engem melyiket is enne, ha az kene neki, nem az anyat okolnam, mert nijcs esetleg teje vagy hamar elapadt stb. Masok verre mennek egymassal ebben a kerdesben.
2021. márc. 16. 00:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Én leszrom ki hogy csinálja és a pisiltünk szopiztunkat is elengedem a fülem mellett. A gyerekes barátnőimmel is máson témázgatunk. Gyerektéma csak akkor jön szóba, ha vicces vagy említésre méltó.
2021. márc. 17. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!