Hogyan engedjem a látogatást?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Hétfőn szültem. Hétvégén már jönnek nagyszülők, mert apósnak segítenie kell felújításban, akkor meg már nyilván megnézik a babát. Kicsit aggódom emiatt. Persze lesz kézfertőtlenítés stb..
Ti mikor engednétek alapvetően a látogatást ebben a vírusos időben?
2021. márc. 13. 17:08
31/34 anonim válasza:
Engem szülés után alapból ne zaklasson senki. Az anyukának olyankor pihenesre van szüksége, nem látogatókra
32/34 anonim válasza:
31-es, szerintem meg ez egyéni igény kérdése. Van, aki örül, ha átjönnek a nagyszülők már az elején, mert olyan a kapcsolat.
33/34 anonim válasza:
31 nekem itt volt anyukam az első heten. Tok jó volt. Pont ezért tudtam pihenni. Mert itt volt.
34/34 anonim válasza:
33. Nekem is idejott anyu az első héten. A gyerek evett aludt,néha fent volt 20 percet. Ellenben én nem tudtam aludni pihenni,mert itthon tobzódott anyu és a férjem. Főztek dumáltak jól elvoltak...csak engem zavart. A babával annyit kellett tennem,hogy bekeverem a tápszert és kicserélem a pelust. Szóval pont semmi dolga nem volt senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!