Mit vinnétek ajándékba egy 2 hónapos kisfiúnak?
Az anyukának vigyél főtt kaját vagy 3 napra :D
A babának valószínű mindene megvan.
Popsitorlo mindig jól jön. Taftoys bébi könyvet vegyél. Ezt imádják a kicsik nézegetni.
Kontrasztos baba könyvet esetleg. Vagy tényleg anyának valamit inkább. Dm/drogéria ajándékkártya, pelenkára. Tudom mindenki szeretne valami nagyon aranyos örök emléket adni a babának, de még a szülők is elég sok mindent összevesznek, amihez hozzá se fog nyúlni soha, 2 hónapos korában meg pláne nincsen játékokra szüksége.
38hkm
Szerintem kérdezz rá, mire van szükségük, milyen pelenkát/popsitörlőt használnak.
Mi pelenkatortát kaptunk a nagybátyáméktól, volt benne egy nagyon puha zsenília takaró, nyálkendő, zokni, és 3 db műanyag kanál is. Én annak nagyon örültem, mindent használunk belőle.
De amíg ennyire pici volt, ha valaki kérdezte, mindig pelenkát kértem, mert mindent megvettünk a gyereknek, amit kellett/akartunk, pelus és popsitörlő viszont állandó fogyóeszköz. Csak a pontos típust kérdezd meg, amit használnak! Nekem is volt, amit tovább adtam, mert pl kipirosodott a feneke attól a törlőkendőtől.
Akkor lenyomatkészítő, amivel kezét lábát meg tudja örökiteni? Akár nyomda akár gipsz
Most nem nagy ajándék a babának, de később szép emlék lehet neki is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!