Mit vehetnék ajándékba 2 hónapos babának?
Nekem is 2 hónapos babám van mint a barátnőmnek. Tőlük mikor jöttek látogatni a szülei, 2csomag pelenkát, popsi törlőt és egy kis ruhát kapott a fiam.Most mi megyünk hozzájuk, és nem akarom ugyanazt venni a kislányának. Mit javasoltok?
Köszönöm a segítséget
Vigyel nekik pipere dolgokat a babanak, majd kesobb hasznaljak neki, ha most nem is, es egy szep takarot, pledet. En a bnomnek azt vettem, hiaba volt neki mar egy, ennek is orult. Egy jo a kisagyba, masik ha elmennek valahova, babakocsiba, vagy csak ugy. Egy otthonra, egy elmenos. Nagyon szepeket lehet kapni.
De ha bemesz egy bababoltba, es megkered az elado csajszit, o is fog ajanlani neked ajandekot. Ruhat ne vigyel, azt hamar kinovik, es gondolom sok van neki belole. A pelenka egy ujszulottnek ok, de 2 honaposnak mar ne, az snassz.
Vagy vegyel neki kistanyert, kanalat, poharral egyutt, abbol is sokfelet lehet kapni. Ugyis nemsokara kelleni fog, majd elteszi. Szerintem ez azert jo, mert ezt sokaig fogja tudni hasznalni, a kistanyerat kesobb novi csak ki, nem ugy mint egy kisruhat, es amikor eloveszik a tanyerat, poharat...stb akkor mindig rad fognak gondolni. En is kaptam azt, ilyen babasat, tudod, es nagyon orultam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!