Hol vehetnék öntapadós lázmérőt? Olyat amit a kismamacsomagban ajándékba adtak!? Tudja vki pontosan?
Figyelt kérdés
2009. márc. 16. 17:20
1/6 anonim válasza:
Remélem tudja valaki,mert tök jó,és én is vennék szivesen,ha lehet kapni!!!!!!!!!!
2/6 anonim válasza:
Rákerestem a tiva-med oldalán van, de ár nincs írva.
3/6 anonim válasza:
Az Aegonosra gondolsz? Nekem még meg van, ha kell elküldöm :)
4/6 anonim válasza:
2. vagyok: vagyis van ár 650 Ft.
5/6 anonim válasza:
Na ez az én is már itt kérdeztem.
Most vagyunk 3 hósak és a másodikat használom, mert ma kapott oltást, így nem kell felébreszteni méregetés miatt, mert ez is mutat egy irányadó hőfokot.
Sajnos nem kaptam érdemleges választ és Pécsett eddig egyik gyógyszertárban sem volt.
6/6 A kérdező kommentje:
18:09-es kedves vagy köszönöm,de nagyon jó dolog,szerintem tartsd meg,bár remélem nem lesz rá szükséged.Én is nagyon sok gyógyszertárban keresgéltem de eddig semmi.Meg sajnos a neten sincs sok infó róla!
2009. márc. 17. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!