Akinek a vírus idején született/születik majd babàja, az fogad majd látogatokat? Ha nem akkor majd leghamarabb mikor és kit?
Ne haragudj, de elég egyértelmű, hogy nem találkozunk senkivel, csak akivel egy háztartásban élsz. 37 hetes vagyok, mindenki felfogja, hogy ez egy ilyen helyzet.
Amúgy úgy tervezzük, hogy be jönnek a kertbe és ablakon keresztül megmutatjuk, de ki nem megyünk, nekem is a szívem szakad meg, de ez van.
Az itteni kórházba tudtommal csak az apa mehetett be. Többi családtag egy ajtóig és ott megnézhették a babát.
Legújabb szabály szerint az apa be se mehet, se vajúdasra, se szülésre, se látogatasra. Ha beindul a szülés, max a bejárati ajtóig kíserheti a kismamát. Még védőfelszerelésben sem mehet be az apuka.
Tesóm és a párja nem dolgozik már 1 hónapja (külföld, állami támogatást kapnak a lock down alatt) és megkérdezte, hogy ha vár 2 hetet és nem mennek sehova addig, és nincs tünete, meglátogathat-e minket. Én igent mondtam.
Eleve nem hiszem, hogy bármit megkockáztat, hogy elkapja, mivel asztmás.
Az autójuk mélygarázsban van, nekünk van saját parkoló helzünk, nem kell senkivel se érintkezniük.
Ha felelősségteljesen csinálja az ember a dolgot, akkor nem olyan nagy a veszély. De mindenféleképp megváratom vele a 2 hetet, mivel nekünk ugye kórházba kell menni a szülés miatt és ő meg asztmás, nem akarom megfertőzni én őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!