Mas babaja sem tud mashol szopizni csak otthon?
Saját babáddal kéne foglalkozni, nem masikéval. Az, hogy nálunk az esküvőn is volt, akinek szopizott a babája, neked sokat nem jelent.
Védőnő ilyenkor mit mond?
Én egy gyerek után nem fogok tanácsot adni, mert nincs tapasztalatom.
Szerintem egy fél éves babának egyre kisebb jelentősége lesz ennek, hiszen egyre inkább tér át normál táplálkozásra.
De igen,nem minden gyerek egyforma. Mondjuk később ennek jönnek a nehezített változatai, hogy bezzeg mások gyereke csöndben eljátszik míg megfőzzük az ebédet... (Üdv: egy no egy nadrágba kapaszkodó üvöltő ketevessel)
Lehet azért kapaszkodik a nadragodba, mert a telodat nyomkodod most is, de főzni persze nem tudsz haha
Az enyém se nagyon tudott idegen helyen mert inkább nézelődött, a hangok is elterelték a figyelmét.
Huha ma mindenki bal labbal kelt?
1: koszi, ezek szerint nem minden baba rugalmatlan :)
2: a sajat babammal foglalkozom ez a kerdes szimplan megfogalmazodott bennem nekem is elso baba az o igenyeire figyelek.
3: igen szepen kostolgat mar mindent :) kitartast a 2 evesedhez igyal egy citromteat :) egyelore a kis fel evesem eljatszik magaban de hat ki tudja holnap mi lesz!
4: szep ido van kint menj es setalj egyet hogy jobb legyen a hangulatod. A valaszod masik felet koszonom.
Miért kelt volna bárki bal lábbal.
Más babához hasonlítani a sajátomat számomra egészségtelen dolog, ahogy saját magam jelenét mások jelenéhez hasonlítani is.
Nem volt tapasztalatom még sosem olyan babával, ami nem tudott máshol enni, csak egy helyen, de ha ilyen lenne, biztos, hogy első körben a védőnőt kérdezném meg, és nem a gyakoris trollokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!