Mit csinaltok otthon a gyerekkel ?
Minden jo lehetoseg most kiesett a covid miatt
( allatkert, szinhaz, ringato, torna,babamama klub)
Es ha hideg is van kint akkor aztan kimemnu sem tudunk.
Szomoru h a gyed nagyreszet a covid miatt itthon toltjuk.
Egyetértek... ez mind neked jó...
Miért nem lehet hidegbe kimenni? Fel kell öltözni, az a titka...
Mi ittbenn játszunk rengeteget. Sétálunk, bicózunk, játszótérre megyünk. Nagy ritkán anyáékhoz, vagy barátnőmékhez.
Én is csodálkozom ,hogy ha hideg van nem lehet kimenni.Felöltözteted a gyereket aztán uccu neki.Mi 2-3 órát voltunk kint ma.(és ez még nem is sok,mondjuk ma azért volt 3-4 fok felénk)
Amúgy itt bent, képkereső,kirakó,kártya,rajzolás,festés,gyurmázás,autózás,babázás,újabban állatoknak is kiadjuk magunkat meg ilyenek.:)
Neki ezek nem programok? Egy ket evesnek az hog mas gyerekekkel talalkozik? Ti hol eltek?
Kepzeld ma mi is kint voltunk, nem màra ertettem a hideget hanem a- 5 fokra pl meg mikor esik. Ezek a kioktato stilusok. Agyrem! Gondolom nektek nincs penzetek ilyenekre csak azert azert mondjatok h nem program. Amugy meg miert kellene egesznap egyedul lennunk itthom ? Miert baj hogy hianyonznak a programok meg a taraasa?
Én sem értem, mi baj van a ringatóval vagy a baba-mama tornával pl, ezek a gyereknek is jó programok szerintem. Mármint a ringatón csomót énekelünk meg mondókázunk a piciknek, ezeket csinálom most itthon is, minthogy ugye ringatóra nem mehetek, ezt imádja (bár a lányom még messze nincs 2 éves, de gondolom 2 évesen is bejönne neki a közös éneklés, táncolás, ilyesmi). Az meg nehogy már baj legyen, hogy egy anya is szeretné élvezni a gyerekprogramot, jézusom :D
Kérdező, sajnos azt hiszem nem tudok segíteni fél éves babával a programban, de hát ez mellett most nem tudtam elmenni. Mintha komolyan az lenne a jó anyaság fokmérője, hogy csakis olyan dolgokat csinálj, amit te gyűlölsz de a gyereknek valahol talán jó (megkérdőjelezném ezt a dolgot a -10 fokban meg esőben való kimászkálásról, de oké, mindenki a maga értékítélete szerint döntsön- én mondjuk a múlt szombati nagy mínuszban kivittem a gyereket a hóba, de nem hiszem, hogy különösebben élvezte a 20 percen keresztül tartó következetes ordításból ítélve, de biztos én vagyok a lusta anya, aki legközelebb már inkább nem kísérlek meg ilyesmit egy darabig).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!