Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinaltok otthon a gyerekk...

Mit csinaltok otthon a gyerekkel ?

Figyelt kérdés

Minden jo lehetoseg most kiesett a covid miatt

( allatkert, szinhaz, ringato, torna,babamama klub)

Es ha hideg is van kint akkor aztan kimemnu sem tudunk.

Szomoru h a gyed nagyreszet a covid miatt itthon toltjuk.

2021. jan. 25. 16:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
47%

Ja #19 ez az. Én is így vagyok vele, tegnap is kb 80 km/h szél volt, a gyereknek tényleg 20 perc után piros az arca, a hajam lefújja a szél, fáj az egész arcom fejem a széltől, áll a sár mindenhol, játszótéren minden vizes, akar a halál így kint tekeregni, pedig imádok kinn lenni a levegőn, de nem úgy hogy a gyereknek vörös az arca,a térdéig saras meg lemegy a félszája fejem a széltől..

Bent meg nem vagyok oda a játékokért annyira, 20-30 perceket eljátszok,de nekem annyi, nem tudok órákig legokat rakosgatni. Úgy képzeltem el a gyedem hogy majd viszem játszóházba, társaságba, baba mama kluba, eljárunk ide oda ehhez képest egy katasztrófa volt és soha vissza nem tér ez már, ez van.

2021. febr. 5. 14:07
 22/22 anonim ***** válasza:
80%
Mi jatszoterre jarunk
2021. febr. 5. 21:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!