Melyik az a név, amit szívesen adtál volna, de végül más lett?
Ez nem az a kérdés, hogy "jobb is, hogy nem ezt a nevet kapta"!!!!
Nekem tini korom óta a Filoména volt ez a név.
A férjemnek nem tetszett, így elengedtem. Viszont most a babás csoportban szembejött velem ez a név és összeszorult a gyomrom.
Szeretem a lányom nevét, amit végül választottunk, de hiányzik egy Filoména kislány.
Nekem a Dante név tetszik iszonyúan.
Férjemnek is tetszene, de... túl merész lenne első babának :D
Rock zenekarban játszok és látom a fiú gyerekemet rockénekesként ezzel a névvel 😁
Nekem tetszenek a furcsa nevek, így aránylag sokat megvétózott a férjem, pedig mindet szivesen adtam volna😀
Fiú: Ádin, Levin, Egon, Nolen, Miron (A fiúnk Botond lett)
Kislány: Médea, Hanga, Janka, Tekla, Zselyke (Ha lesz kislányunk valószínűleg Natasának fogják hívni)
54: Nálunk a fiú név az az András, az öröklődő a férjem családjában, még az unokatesó is Andris. A lánynevünk Anna, az is van nálunk is és a férjem ágán is :D
Nekem az Anna az szerelemnév úgyhogy ha azunokahugunk Anna lenne akkor is azt adnám :D
Szóval nekem az a fura ha valaki nem ad olyan nevet, ami már van a családban 😁
Freya. Kb 10 éve szerelem név. De sajnos tömegnév lett, így mást kapott a lányom (szerencsére ez nincs elterjedve)
A másik szerelemnév a Johanna, viszont ez páromnak nem tetszik:(
57-es, nekem is a Boróka a "szerelem-nevem", bár még nincs útban sem a baba, szerencsére a páromnak is tetszik.
Fiú nvevekkel már rosszabbul állunk, nekem a Zsombor, vagy a Csongor nagy kedvenc, de ezek neki nem jönnek be annyira. Beszéltük, hogy akkor esetleg az Őrs, ami mindkettőnknek tetszik, de szerencsére addig még sok víz lefolyik a Dunán 😃.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!