Melyik az a név, amit szívesen adtál volna, de végül más lett?
Ez nem az a kérdés, hogy "jobb is, hogy nem ezt a nevet kapta"!!!!
Nekem tini korom óta a Filoména volt ez a név.
A férjemnek nem tetszett, így elengedtem. Viszont most a babás csoportban szembejött velem ez a név és összeszorult a gyomrom.
Szeretem a lányom nevét, amit végül választottunk, de hiányzik egy Filoména kislány.
Vilma. A férjem leszavazta, hogy öreges és frédibénis.
De nekem akkor is nagyon tetszik. :)
Amit választottunk végül, az is nagyon jó.
Gyerekkorom óta a kedvenc fiúnevem a Sebestyén. Férjem élből elutasította, azt mondta "kizárt dolog". Tetszik az a név is, ami végül lett, de azért még mindig kedvencem a Sebestyén és kicsit sajnálom, hogy nem lett ez a neve.
Lánynevekből szintén gyerekkorom óta az Emma és a Zoé volt a kedvencem. Ezekről végül én mondtam le, mert túl felkapott lett, mindenhonnan ezeket a neveket hallom. Végül lett egy ismert, elfogadott, de kevésbé népszerű neve. Ezt nem bánom.
Arabella név tetszik nagyon gyerekkorom óta, de nem adnám, mert túl szokatlan, és a jelentése is furcsa ("kis arab nô").
Másik kedvencem a Vilma, egyik nagymamám neve volt, de nem adtuk, mert a férjem vezetékneve is "ma" szótaggal végzôdik.
16: Na igen, bár mondjuk egy hülye reklám nem vette volna kedvem, de a vezetéknév miatt sajnos ez van:D Lányból egyébként nagyon tetszik a Magdolna, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy a párom megvétózza simán.
Az a baj, hogy hiába van 4-5 kedvenc lánynév, és 2-3 fiú, annyi gyerekem úgysem lesz, hogy mindegyik név érvényesülni tudjon, ezért biztosan fájni fog a szívem majd ha látok egy olyan nevű gyereket, ami nálunk végül nem lett befutó
#18 vagyok, az kimaradt, hogy utána lányunk született, szóval nem volt esélyem sem újra előjönni a Dáviddal :D
Lánynevem meg sosem volt a tarsolyban. A férjemnek ellenben igen, és nekem is tetszett, így azt a nevet kapta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!