Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy két hónapos csecsemő ehet...

Niciske kérdése:

Egy két hónapos csecsemő ehet reszelt almát kekszporral, főtt krumplit, narancslevet, paradicsomlevet és kopasz barackot?

Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 16:43
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem amikor elkezdtem olvasni hogy 15 vagy...bocs,nem bántani akarlak,kaptál jó válaszokat,fogadd meg őket és állj a sarkadra légyszives.A mamival meg beszélgess el nem vagy már gyerek,ANYA vagy,viselkedj is ugy.Egy ekkora gyereket már sok helyre el tudsz vinni,hova jársz ennyit el nélküle?Tanulsz még?
2010. aug. 18. 11:00
 52/54 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi de ez nekem nem tiszta.Orvosi kontrollra kellett menned,meg a gyerek papirjait intézni...ahoz neked hányszor kell távol lenni a gyerektől?Mert szerintem max 3x 1-2 óra alatt el lehet intézni mindezt.A kaják száma amiket felsoroltál 5 ami legalább 5 alkalmat jelent,és legalább 5 órát alakalmanként,hogy beleesett egy etetés is...még akkor ha minden kaját csak egyszer adott neki,bár ahogy leirtad nem ugy tűnik,meg akkor is nem hagytál ki semmit a felsorolásból.Én elhiszem hogy fiatal vagy,meg hogy hirtelen a nyakadba szakadt minden,de légyszives legyél a gyereked mellett.Legalább amég ilyen pici.Amugy meg szép szóval ha megpróbálod az öregasszonynak elmagyarázni,nem hiszem hogy azért kitenne titeket...nincs valaki akire hallgatna,egy tapasztalt orvos,jó isten,bárki???
2010. aug. 18. 11:11
 53/54 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet Nálatok? Jobban van a pici? Beszéltél a nagyival? Voltatok orvosnál?
2010. aug. 18. 11:30
 54/54 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a jó- és rossz tanácsokat, főleg a leszidásokat! Mostmár jobban van a pici ingereltem lázmérővel és hálistennek sikerült jócskán kakilnia! Meg, vettem neki Glicerines kúpot amit a doktornő mondott!! A két hónap alatt kb 5 alkalommal voltam távol tőle, de sajnos én nem a városban lakom hanem a váci Naszályhegy lábánál egy lakótelepen!! És ezért nemigazán tudom mindenhoa magammal vinni!
2010. aug. 18. 13:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!