Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy két hónapos csecsemő ehet...

Niciske kérdése:

Egy két hónapos csecsemő ehet reszelt almát kekszporral, főtt krumplit, narancslevet, paradicsomlevet és kopasz barackot?

Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 16:43
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
80%
Próbáld elmagyarázni a nagyikádnak, hogy régen máshogyan etették a babákat, most megint más a szokás! Te is ehetsz mindent, csak arra figyelj, mit nem bír a babád! Nem kell nélkülöznöd se a csokit, se a káposztát, sem mást, ha a babád hasa nem fáj ezektől... én szerencsés vagyok, mindent ehettem a kislányom mellett... ő már 2 éve szopik... A pelenkázás nem ördöngösség, főleg a mai eldobható pelenkákkal... vagy a nagyinak ez nem tetszik? Gondolom, hogy szereted őt, de ne engedd, hogy mindenben ő akarjon irányítani! Finoman, de mond meg neki, hogy a saját babádat te szeretnéd nevelni, gondozni!
2010. aug. 17. 17:28
 22/54 A kérdező kommentje:
Én elmondanám neki de félek attól hogy kirak minket az utcára és nem tudunk sehova sem menni!!!!
2010. aug. 17. 17:31
 23/54 anonim ***** válasza:
84%
Ja! Azt is mondd vagy mutasd meg neki, hogy egy kisbabának a legjobb, legtáplálóbb étel az anyatej! Ha olyan szerencsés vagy, hogy van bőven, nehogy már ilyen korán adjatok neki bármi mást... elég lesz majd fél éves kora körül...
2010. aug. 17. 17:32
 24/54 anonim ***** válasza:
80%
Ha ezért kirak, akkor valami nagy baj van vele! Mi a fontosabb? A nagyi lelkivilága vagy a babád egészsége? Ha makacskodik, kérd meg a védőnőt, ő beszéljen vele!
2010. aug. 17. 17:33
 25/54 anonim ***** válasza:
83%

Rossz anyatej nincs, bár ehetnél rendesen, de a baba így is megkapja, amire szüksége van, csak így a te szervezetedből vonja el, a te vitamin és ásványi anyag készleteid merülnek le, te fogsz legyengülni....stb.

Figyelj oda magadra, legalább egyél Elevitet, hogy valami vitamin bejusson aszervezetedbe.

Hova kell még neked a 2 hónapos baba mellől eljárkálnod? A vásárlást intézze a mama, vagy a párod (62 éves öreg nénike??!! Anyukám 65 éves, egyáltalán nem látom öregnek, még ősz hajszála is alig van), ha mégis menned kell, vidd magaddal a babát.

Szegény kis drága! Neki még 4 hónapig csak szopizni kéne! Gyorsan állítsd le a nagymamádat, kérj segítséget védőnőtől, hátha rá hallgat.

2010. aug. 17. 17:34
 26/54 A kérdező kommentje:

Ezektől a dolgoktól mi lehet a baja a kólikán kívül???

Hogy lehetne rajta segíteni hogy megkönnyebbüljön??? Mert így nem eszik rendesen és fél órán kívül többet nem is tud aludni, de legalább az éjszakát a kimerültségtől igen!!!!!

2010. aug. 17. 17:39
 27/54 anonim ***** válasza:
75%
Te elmész ügyeket intézni inkább, minthogy a gyerekeddel legyél? Miért nem viszed magaddal? A babakocsi azért van! Nagyon felelőtlen vagy, ha ilyen emberre ott mered hagyni a gyereked. Főleg 2 hónaposan! Az én kislányom 1 éves múlt, és idáig egyszer hagytam a nagymamájánál őt, mert orvoshoz kellett mennem. És az én anyukám akkor is csak lefejt anyatejet adott neki, nem is mert volna mást!
2010. aug. 17. 17:44
 28/54 anonim ***** válasza:
86%

A kólikán kívül még ezer más baja lehet. Tönkrement bélrendszer, tönkrement emésztés, százféle étel és egyéb allergia, érzékenység. Ha nincs szerencséd, olyan beteg lesz szegényke, hogy mással sem fogod tölteni a közös időtöket, minthogy dokiról dokira szaladgálsz vele (tiszta szívből kívánom, hogy ne így legyen). Anyatej, anyatej, anyatej, 6 hónapos koráig, és semmi más!!

Nem gondolom, hogy a nagyanyád miatt kellene elcseszned a kicsikéd egészségét. Nem mellékesen azért sem alszik szerencsétlen, mert lebombázta az emésztőrendszerét kifejezetten nehezen emészthető dolgokkal, addig, amíg a szervezete kínlódva emészt, nem is fog aludni. Az a kicsi baba csak rád számíthat, az ő érdekében állj a sarkadra!

2010. aug. 17. 17:48
 29/54 A kérdező kommentje:
Kontrollra mentem vissza, meg a papírjait intéztem a lánynak!!!!! De én is lefejt tejjel hagytam a mamával!!!!
2010. aug. 17. 17:48
 30/54 anonim ***** válasza:
72%

[link]

A kontrollra magaddal is vihetted volna. Nálunk kifejezetten kérik is az orvosok, hogy vigyük. Először a babákat szeretgetik meg, utána jön anyuka vizsgálata :))) Még mindig nem értem a nagyidat, miért piszkál! Akkor is, ha ő már sokat tapasztalt, te vagy a baba anyja és nem ő! A védőnőre se hallgatna?

2010. aug. 17. 17:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!