Niciske kérdése:
Egy két hónapos csecsemő ehet reszelt almát kekszporral, főtt krumplit, narancslevet, paradicsomlevet és kopasz barackot?
Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 16:43
11/54 anonim válasza:
Ne kapjon ilyen vackokat! Ezeknek ki kell jönnie. Talán Levolac szirup... végszükség esetén orvos..,.
12/54 anonim válasza:
A nagymamád jó alaposa elcseszte a gyerek bélrendszerét, és a szép az egészben az, hogy ezért te vagy a felelős, mert hagytad!
Normaflore bropiotikum (újszülöttkortól adható), és anyatej anyatejjel 6 hónapos koráig, vagy ha tápszeres, akkor tápszer, semmi más. Fogatlan, ülni és fogni nem tudó csecsemőnek meg nem adunk felnőtt kaját!
13/54 A kérdező kommentje:
Igen ebben én vagyok a hibás de azt reméltem hogy egy 62. éves öreg nénike jobban tudja mint egy 20 éves fiatal lány!!!!!! Ráadásul vele lakok a párommal és ha valami elintézni valom van akkor csak rá tudom bízni.
2010. aug. 17. 17:10
14/54 Vilcsianyuja válasza:
és a keksz ki tudja, milyen, lehet benne tojás, ízfokozó stb. mamád gyerekről letiltani sürgősen! hasmasszázst próbáltál? óramutató járásával megegyező irányban simizni körbe a pociján, felnyomni a térdeit a hasára, stb.
15/54 A kérdező kommentje:
A Normaflort mennyi anyatejjel kell neki adagolni??????
2010. aug. 17. 17:12
16/54 anonim válasza:
Ha elintéznivalód van, vidd magaddal! Én lassan 40 éves vagyok, de az én kislányom még nem volt másra bízva... pedig 4. baba... Remélem, semmi komoly nem történt, de tényleg nem kellene a dédire bízni a picit. A mostani táplálási8 elvek egészen mások, mint 40 éve voltak... Próbáld melegíteni a pici pocakját (melegítőpárna),masszírozni, jót szokott tenni az is,ha a lábait feltolod a kis hasához finoman, de határozottan.. A Normaflor is jó lehet...
17/54 anonim válasza:
Egy kiskanálba fejj le egy keveset,ahhoz öntsd a Normaflore-t! Akkor van tejed? Így még fontosabb,hogy nem kapjon semmi mást...
18/54 A kérdező kommentje:
Igen van, még sok is!!!! De ez nem is olyan nagy baj! Én se eszek semmi olyat amit nem szabad (csoki, káposzta, stb...) de akkor is én vagyok a hibás hogy nem eszek semmi mást ami tápláló lenne a lánynak is!!!! Végül is én akkor mit ehetek??????
2010. aug. 17. 17:20
19/54 anonim válasza:
És Te mégis miben hibáztál a nagyid szerint???
Ő hibázott, nem is kicsit, de az ő idejükben ez volt a szokás...
Vagy vidd el magaddal a gyereket, vagy a párod intézkedjen, de akármennyire is szereted a nagyit, ne hagyd még rá a kicsidet!
20/54 A kérdező kommentje:
Ő szerint azért vagyok hibás mert nem eszek rendesen, nem etetem rendesen, nem pelenkázom rendesen stb... pedig tőle tanultam meg mindent amit tudni kell!!!
2010. aug. 17. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!