Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy két hónapos csecsemő ehet...

Niciske kérdése:

Egy két hónapos csecsemő ehet reszelt almát kekszporral, főtt krumplit, narancslevet, paradicsomlevet és kopasz barackot?

Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 16:43
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:

Szia!

Kérj segítséget a védőnőtől, hogy mondja el nagymamádnak hogy mik a mai táplálási szokások.

És ne hagyd hogy a gyereked ilyenekkel etesse.

2010. aug. 17. 19:51
 42/54 anonim ***** válasza:
63%
62 évesen nem öreg nénike,és ha egyszer előfordult,miért hagyod rá mégis, ez a te felelősséged....20 évesen ennyi eszed van....már bocs.
2010. aug. 17. 21:11
 43/54 anonim ***** válasza:
100%
Még annyi, hogy nem csak, hogy a bélrendszernek káros,de mi van ha nem tudja lenyelni, félre nyeli, meg is fulladhat...
2010. aug. 17. 21:23
 44/54 anonim ***** válasza:
75%

Ahogy javasolták már előttem is: vidd el a gyerekorvoshoz, és vallj be neki mindent.

A Normaflore-t csak úgy, simán be lehet adni neki, vagy annyi anyatejbe beletenni, amennyibe akarod. Teljesen mindegy.

Te szegény, egy ilyen nagymamával...! Én nem hagynám vele a picit egy pillanatra sem. Még a saját anyósommal is kétszer meggondolom, pedig az ő összes "bűne" annyi, hogy ánizsteát főzött neki, és a megkérdezésem nélkül tett bele egy pici cukrot...

2010. aug. 17. 22:28
 45/54 anonim ***** válasza:
63%

Nagyjából végigfutottam a hozzászólásokon!

Sajnálom a kisbabádat, te nem tehetsz róla, legfőképpen, hogy hagytál otthon anyatejet, hogy azt egye a babád! Oda sem adta neki?

62 évesen nem öreg nénike! De tény abban az időben amikor az ő gyerekei kicsik voltak más volt az etetési szokás..de az akkor volt!!!! 4. hónapnál hamarabb nem szabad gluténes dolgot adni a babának, sőt amiket leírtál 3,5-4 hónapnál nem adnám hamarabb, az én lányom 6 hónapos, de paradicsomlevet még nem is ivott!

Mint már előttem leírták, a legjobb, ha elviszed őt orvoshoz, és elmondod mi történt, ne kísérletezz otthon, nehogy komolyabb baba legyen!!

2010. aug. 17. 23:28
 46/54 anonim ***** válasza:
44%
baba-->baja
2010. aug. 17. 23:28
 47/54 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés most komoly? 20 évesen szültem én is a kisfiamat, első gyerek, de azzal tisztában voltam mit ehet és mit nem. Volt, hogy fél órára rábíztam a dédire, aki akkor volt 62 éves, és nem nevezném öreg néninek, de eszébe sem jutott volna ilyenekkel megetetni. Csak azt adta, amit én mondtam. Ezt én nem akarom elhinni!!!
2010. aug. 18. 07:37
 48/54 anonim ***** válasza:
Megoldás, hogy nagymama nem ad neki ilye ételeket,te pedig figyeled és megkéred, h csak azt és akkor adhat neki, ha te engedélyezed és hidd el megoldódik minden.
2010. aug. 18. 10:27
 49/54 anonim ***** válasza:

Ahogy olvastam a válaszokat,szegény kérdező,téged itt jól megijesztgettek,gondolom teljesen meg vagy rémülve és aggódsz.Hibás vagy abban,hogy a kicsi babádat rábizod a nagyira,amikor talán el tudnád vinni veled ha valami elintéznivalód van,legalább megvan azzal a levegőzés is.2 hónapos kicsi babát nem szabad igy otthagyni,pláne,amikor a kedves nagyi ilyen dolgokat csinál,hogy megeteti az anyatejes babádat olyan ételekkel,amiket majd későbbiekben ehet meg.

A reszelt almától meg a keksztől nem lesz semmi baja,meg a főtt krumplitól sem,annak idején minket is 2-3 hósan kezdtek el hozzátáplálni almával meg krumplival,mégis itt vagyunk.A paradicsom meg a narancslé,meg a barack viszont már gázasabb,megterheli az emésztőrendszert és fájhat tőle a pici hasa.Én is azt javaslom,vidd el dokihoz,vizsgálja meg.Addig ne adj neki semmit,Normafloert se,inkább lássa orvos.A tornát megpróbálhatod nála,amiről már irt valaki,meg szopi után a büfiztetés mindig legyen meg,mert azzal is könnyitesz a kis gyomrán,mert a levegő távozik azzal és annyira nem fáj a pocakja.Az egyik kimmentben kérdezted,ihat-e vizet,igen ihat,de csapi vizet csak felforralva és lehűtve!

Remélem tanultál az esetből és rendeződik a picid emésztése,majd ird meg mi lett veletek!Ne aggódj,nem lesz semmi komoly baj!

2 gyermekes anyuka

2010. aug. 18. 10:57
 50/54 anonim ***** válasza:
bocsi,kommentben
2010. aug. 18. 10:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!