Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Leírnátok nekem az első...

Leírnátok nekem az első heteket a babával?

Figyelt kérdés
Nagyon izgulok. Tényleg olyan nehéz lesz az első hat hét? Nem lesz semmire(hajmosás, borotválkozás, stb)időm? Tudtátok rögtön mit kell csinálnotok? Hamar összeszoktatok? Köszönöm, ha valaki válaszol.
2008. dec. 3. 15:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
En császárral szultem 8 hónapja, a legrosszabb az elso otthontoltotth hét volt, és nem a fájdalom miatt, hanem olyan fáradt voltam, hogy majd´elaludtam állva is.Az elso 6 hétben felváltva fozott anyum meg az anyosom, aztán átvettem a stafétát, szervezés kérdése a dolog, pedig nagyon keveset alszik napkozben a picur és elég aktív. Az elso hetekben segített a párom és anyum vasalni, porszívozni, ami jol is jott, mert a sok éjszakázástol, fejéstol, hasfájástol eléggé kábult voltlam. Volt, hogy megmostam a hajam, de csavarni már nem tudtam pl. Vagy vittem a babahordozót a furdobe, míg zuhanyoztam. Aztán kb egy hónap alatt kialakult egy napirendunk és onnét fogva sokkal konnyebb, mert kb van mihez tartani és addigra elég rutint is szerez az ember.
2008. dec. 4. 01:38
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ. Akkor felkötöm a gatyót, bár azt eddig sem gondoltam, hogy könnyű lesz. Majd azért csak hazahozom a kórházból:)) Mindenkinek sok boldogságot a picivel, én ma fekszem be, és már csak babával jövök haza.
2008. dec. 4. 05:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!