Férfiak! Ti hogy éltétek meg a gyerek születése utáni első heteket, hónapokat?
Szia!
Bocsi, hogy a férjem helyébe válaszolok, de tudom ő is ezt mondaná. Az első hetek őt is rendkívül kimerítették, sokszor sírt a baba, nem tudtuk miért? amikor végre elaludt, leültünk a konyhába, és azt kérdezgettük, hogy "de mi ez?" "most hogy kell"? "és ha még sírni fog?" Ami talán kiborította, bár ez nem is a legjobb szó, hanem inkább hogy zavarta, hogy a babához kezdetben volt hogy éjjel 11kor meg hajnali 3kor is fel kellett kelnem, és ha sírt, ő is felébredt rá, és ugye ő munkába ment 7kor... a házasságunk viszont pont ettől a gyönyörű babától kapott új értelmet, jobban szeretem , mint valaha! Nagyon jó férj, apa. Néha "morgok" vele, de bármi kell a babának, azt megszerzi, 200%osan figyel rá, foglalkozik vele.
Remekül. Bár én nő vagyok. :)
Segített a házimunkába, bár aggodósabb volt mint én, nem foglalkoztunk sokat a bajokkal, mert a mi szerencsénk ott volt, hogy nagyon nyugodt babánk volt a kislányunk. Viszont mindenki megdöbbent azon hogy első gyerekemhez mérten milyen higgat vagyok. Ez ráragadt apáromra. Szépen végigszunyálta az éjszakákat.
Én viszont sírósíbb voltam, főként a szopi miatt mert nem volt tejem rendesen. De a párom semmiben nem idegeskadet, ha nem sikerült valami jött a következő ötlet hogy segítsünk a gyereken.
Szia!
Tedd fel a kérdésed a szerelem szex párkapcsolati részben ott olvasgatnak a férfiak :) Ott már láttam hasonló kérdést és pasik válaszoltak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!