Hogy lehet átvészelni az első heteket a babával? Értem ezalatt a kevés alvást, bezártságot stb.? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2008. aug. 5. 19:17
1/5 anonim válasza:
Nincs esetleg segítséged? Ha valaki tud jönni hozzád, az sokat könnyít a helyzeten. Hozzám Anyukám a mai napig jön és én nagyon hálás vagyok Neki, nagy könnyebbség. 11 hetes kislány anyukája.
2/5 anonim válasza:
Én is azt ajánlom hogy vki menjen hozzád látogatni
3/5 anonim válasza:
Nekem 3 hetes a kisfiam és tényleg nem könnyű. A párom nagyon sokat segít, az első hetekben ő is itthon volt velünk, de most már dolgozik, így nehezebb. A főzésben anyukám és anyósom segítenek.
Tényleg fontos, hogy legyen körülötted valaki aki legalább a házimunkában, főzésben tud segíteni.
A bezártságot én is rosszul viselem, főleg, mert a terhességem végét is fekve, otthon kellett töltenem, de bízom benne, hogy idővel jobb lesz, hiszen egyre többet tudunk majd mászkálni a picurral.
4/5 anonim válasza:
Nekem nagyon nehéz volt, anyukám messze lakik, anyósom meg nem jött. Két szoptatás között én mentem el bevásárolni, szépen felöltöztem és kisminkeltem magam :-) Jó volt emberek közé menni, annak ellenére is hogy végig a kisfiam járt az eszemben. Ezt minden héten egyszer megcsináltam, nekem segített kicsit.m És ne zárkózz el a társaságtól, én sajnos ott kicsit elszúrtam :(
5/5 anonim válasza:
Szerencsére most jó idő van. Szerintem nem kell egész nap a házban lenni. Két etetés közben nyugodtan menj el sétálni a picurral, Te is levegőn vagy és Ő is. Biztos mindketten élvezni fogjátok. Kevés alvás tényleg gáz, naponta próbálj meg aludni pár órát napközben amikor a pici alszik, már fél óra is segít, ha nincs több időd. A házimunka megvár, tudom, engem is idegesít a vasalatlan ruha és a por meg stb. de ha összeesel a fáradtságtól az sem jobb. Kitartást, nagyon nehéz. 6 hetes babóca anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!