Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tartanotok most zsurt a...

Tartanotok most zsurt a gyerek szulinapjara?

Figyelt kérdés
Tavasszal lesz 2 eves es kisfiam, mult evben karanten szulinapoztunk 3asban apaval, se csalad senki nem unnepelt velunk nem volt annyira jo de vigyaztunk nagyon. Az ideit viszont mar nem vagyok hajlando kihagyni a hulye a virus miatt. Ti meg mernetek tartani? Szuk csalad meg nehany kis baratjara gondoltam
2021. febr. 4. 13:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
42%
Angliában élünk. A szomszédban lakik egy tüneményes ikerpár, decemberben lettek 6 évesek. A kis barátaik eljöttek hozzájuk, kint a ház előtt tisztes tavbol odaadtak az ajándékot cserébe pedig előre becsomagolt tortaszeletet adtak a "vendégeknek". Nem mondom hogy ez így jó, de ha ezek a pici fiúk kibírták, akkor szerintem te is kibírod hogy most nem lesz buli. A hülye vírus vitte el aposomat a múlt héten.
2021. febr. 4. 19:38
 22/26 A kérdező kommentje:

Mult evben azert nem tartottuk meg mert semmit se lehetett meg tudni itthon errol a virusrol most meg mar igen es mar mashogy allok hozza mint legutobb

Nem magamnak tartom, imadni fogja ha az osszes kis pajtija itt lesz es egyutt jatszanak, ma kerdeztem tole h szeretne e szulinapi bulit mondta h igen es sorolta a neveket kik jojjenek

2021. febr. 4. 20:42
 23/26 anonim ***** válasza:
75%
Mi is megtartjuk tavasszal, szintén 2 éves, csak a szűk család, akikkel amúgy is napi szinten találkozunk, viszont nem bent, hanem kertben, bízzunk a jó időben.
2021. febr. 4. 20:54
 24/26 anonim ***** válasza:
87%
Kedves kérdező, nyilván ezt mondja , miért mit vársz , mit mondjon ? Nem anyu, ebben a vírus helyzetben jobb ha nem tartunk bulit, talán majd jövőre.
2021. febr. 4. 21:16
 25/26 anonim ***** válasza:
83%
Ahhoz képest mennyire nem érdekel mégis képes voltál kiírni egy kérdést róla...
2021. febr. 4. 21:39
 26/26 anonim ***** válasza:
50%

Január 30-án volt 6 éves a kislányom, elég nagy buli kerekedett. 13 gyerkőc ugrabugrált nálunk, akikben kb. 7 felnőtt gyönyörködött csillogó szemekkel. Szval nagy buli volt, és milyen jó is volt!!!

Mi nyugodtan és főleg boldogan összejöttünk, mert - azt hiszem - egy felnőtt kivételével mindannyian átestünk a covidon. Anyukámék, a bátyjámék és mi, a teljes öttagú család pozitívat teszteltünk október utolsó napjaiban. Így bennünk most egy szemernyi félsz sem volt, de úgy vettem észre, a kislányom barátai, azok szülei sem tartottak tőlünk. Ha lenne veszélyeztetett (krónikus beteg) rokonom, aki még nem esett át, őt védenénk.

2021. febr. 4. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!